60
None

Media Med Publicis aniversează 10 ani de comunicare sănătoasă şi inovaţie

Bucureşti, 22 iunie 2015: Media Med Publicis, unul dintre cei mai dinamici şi reputaţi organizatori de evenimente pe teme medicale din România, aniversează, pe 22 iunie 2015, 10 ani de comunicare sănătoasă, emoţie şi inovaţie, 10 ani în care a rescris standardele în comunicare şi organizare de evenimente.

Media Med Publicis se mândrește cu istoria sa lungă, plină de momente glorioase, care au contribuit decisiv la formarea industriei de organizare a evenimentelor medicale.

În prezent, Media Med Publicis are un portofoliu bogat de clienţi care au apelat la viziunea curajoasă, la soluțiile flexibile, dar care, în același timp, apreciază anticiparea nevoilor clientului și creativitatea abordării fiecărui eveniment.

“În urmă cu zece ani, am lansat Media Med Publicis cu scopul de a crea o companie de succes, angajându-ne să le impunem clienţilor noştri un nou standard al excelenţei în comunicare şi organizare de evenimente. În timp, am reuşit să devenim un partener de încredere pentru societăţile medicale europene şi internaţionale, iar pe plan naţional organizăm cele mai mari congrese medicale, care reunesc anual peste 2.500 de participanţi”, a declarat Ileana Penea, Managing Director - Media Med Publicis.

Media Med Publicis, cu ajutorul echipei sale formate din cei mai talentaţi oameni din industrie, a creat, în aceşti 10 ani, multe proiecte ambiţioase şi aşteptăm cu nerăbdare să continuăm această cultură a inovaţiei, în efortul nostru neobosit de a căuta perfecţiunea.

De 10 ani, Media Med Publicis, în calitate de operator de servicii integrate, susţine excelenţa medicală prin organizarea celor mai reputate manifestări științifice din România, dar şi a unor evenimente internaţionale de anvergură. Echipa Media Med Publicis s-a identificat ca partener al societăţilor medicale implicate în informarea populaţiei şi este responsabilă de strategia de marketing, comunicare şi planificare şi oferă servicii de creaţie şi producţie (print, audio-video, promovare outdoor).

Suntem mândri de impactul pe care Media Med Publicis l-a avut asupra comunităţii medicale.

Astăzi, noi ne mândrim cu valorile care definesc marca Media Med Publicis – comunicare, inovaţie, excelenţă.

În cifre, primii 10 ani din viaţa Media Med Publicis au însemnat:

· Peste 60 de congrese şi conferinţe medicale organizate

· 50 de cursuri ale societăţilor medicale

· Peste 600 de lectori străini participanţi la manifestări

· Aproape 10.000 de participanţi pe an la manifestările ştiinţifice organizate

· Peste 80 de campanii de informare a publicului

· Aproape 200 de proiecte editoriale naționale și internaționale, specifice ariei medicale au fost publicate de Editura Media Med Publicis

Despre Media Med Publicis:

Media Med Publicis a devenit un lider în dezvoltarea, producția și gestionarea evenimentelor medicale din România. Recunoscuţi în întreaga industrie pentru expertiza în congrese medicale, cunoştinţele noastre sunt completate de un angajament fără compromisuri la calitate. Printre clienții Media Med Publicis se numără: Alianţa Română de Combatere a Hipertensiunii Arteriale, Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti, Forumul Naţional de Prevenţie, Fundaţia Română a Inimii, Societatea Naţională de Medicina Familiei, Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Nefrologie, Societatea Română de Pneumologie, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, etc.

Media Med Publicis

Str. Petofi Sandor, nr. 10, Sector 1, București

Tel.: +40 311 013 221;

E-mail: office@mediamed.ro,

www.mediamed.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha