48
None

Peste 300 de persoane au sărit pe ghetele Kangoo Jumps pentru a susține copiii bolnavi de la Centrul Steluțelor

Peste 300 de persoane au sărit pe ghetele Kangoo Jumps pentru a sprijini copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave în cadrul evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viață”, ediția a VII-a, organizat de Asociația M.A.M.E. în parteneriat cu Kangoo Club România pe data de 26 martie, la Sala Gheorghe Roman din Cluj-Napoca.

Suma strânsă la finalul evenimentului din donarea taxei de participare a fost de 26.420 lei, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2016, o parte din serviciile de consiliere psihologică, nutrițională, de recuperare medicală și art-terapie de care beneficiază copiii bolnavi în cadrul Centrului Steluțelor, înființat de Asociația M.A.M.E.

‚,Mă bucur foarte mult că, de la an la an, evenimentul Kangoo Jumps pentru Viață reunește tot mai multe persoane care doresc să fie alături de copiii grav bolnavi de care avem grijă. Le mulțumim tuturor, dar în mod special celei care a adus acest sport în România, Kinga Sebestyen, alături de care organizăm evenimentul de șapte ani. În tot acest timp a devenit un prieten apropiat al organizației și al copiilor pe care îi ajutăm”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E. în cadrul deschiderii evenimentului.

“Trăiesc un sentiment absolut deosebit atunci când încalț ghetele Kangoo Jumps pentru a sări în beneficiul copiilor grav bolnavi de care Asociația M.A.M.E. are grijă. Acest sport minunat și dorința de a-i ajuta au reunit astăzi la Cluj cluburi de Kangoo Jumps din România, dar și din Germania, Austria, Italia și Bulgaria. Mă simt ca într-o mare familie și sunt mândră de toți cei care au participat la eveniment”, a adăugat Kinga Sebestyen, președinte Kangoo Club România.

Astfel, începând cu ora 10:30, iubitorii sportului Kangoo Jumps au participat la sesiunile susținute de presenteri renumiți din țară și din străinătate, care s-au alăturat evenimentului pro-bono pentru a contribui la strângerea de fonduri în beneficul copiilor pe care Asociația M.A.M.E. îi ajută. De asemenea, participanții s-au bucurat de premiile câștigate la tombola pregătită de organizatori și de momentele artistice susținute cu multă energie de Trupa Sobis, coordonată de Camelia Dinu, trupa de copiii din Cluj, coordonată de Marius și Brîndușa Rusu, dar și de show-ul lui Vasilică Ceterașu, fost participant la Vocea României.

Invitatul special al evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viață”, ediția a VII-a a fost Mihai Leu, campion mondial la box profesionist, care a susținut alături de Kinga Sebestyen o sesiune de Kangoo Kick and Punch.

Asociația M.A.M.E. le mulțumește tuturor celor care s-au alăturat evenimentului, sprijinind astfel copiii grav bolnavi!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha