Conferința Națională Zilele Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, Ediția a II-a Păltiniș - Sibiu

Afisari: 2106

Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie(AREPMF) va organiza, în perioada  29 septembrie –  1 octombrie 2017, cea de-a doua ediție a Conferinței  Naționale Zilele AREPMF, eveniment dedicat medicilor de familie preocupaţi de îngrijirea copilului. Conferința va avea loc la Hotel Hohe Rinne Păltiniș-Sibiu. Managementul evenimentului  va fi asigurat de compania de comunicare medicală Houston NPA.

Conferința Națională „Zilele Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie” aduce în prim plan practica pediatrică a medicului de familie din România şi abordarea multidisciplinară a asistenţei medicale a copilului. Membrii AREPMF prezenți la eveniment vor primi gratuit Îndreptarul de vaccinare în cabinetul medicului de familie.

Evenimentul va fi  creditat EMC.

Site-ul conferinței: http://conferinta.arepmf.ro/

Despre AREPMF

Asociaţia Română pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie este o organizaţie profesională şi ştiinţifică, dedicată promovării şi dezvoltării practicii pediatrice în cadrul specialitatii de medicina de familie din România. Înfiinţată în octombrie 2014, la iniţiativa unor medici de familie din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Brăila, AREPMF are ca scop principal promovarea sănătății și a dezvoltării armonioase a copilului și adolescentului. Pentru îndeplinirea acestei misiuni, AREPMF îşi propune susţinerea unor modele inovative de practică pediatrică şi creșterea calității serviciilor medicale preventive la nivelul asistenței medicale primare (pilonul profesional)  precum și prin dezvoltarea unor proiecte educaționale adresate parintilor (pilonul educaţional).

Despre Houston NPA

Houston NPA este o companie românească independentă, specializată în comunicarea medicală și socială. Înființată în 2009 de profesioniști entuziaști, cu experiență în industria comunicării medicale, compania și-a început activitatea cu scopul de a acționa ca o punte de legatură între publicul larg-asociațile de pacienți-cadrele medicale-industria farmaceutică-presă-profesioniști în sănătate-autorități publice locale – structură de management al spitalelor. În prezent, numele Houston NPA este sinonim comunicării pe piața medicală, „rotiței” care pune în mișcare mecanismele sănătății prin proiectele dezvoltate.

Pentru detalii: Manager Proiect: Dr. Flaviu Mureșan

flaviu.muresan@houston.ro

0725.221.018

Relația cu presa:

Aniela Zanfir

aniela.zanfir@houston.ro

0722.519.239

www.houston.ro

Organizator: http://conferinta.arepmf.ro/