Sectia Clinica Oncologie Medicala

Telefon: 597852

Judet: Cluj

Adresa: Str. Clinicilor nr. 3-5Comentarii


ichim mihaela

am o mare rugaminte daca poate cineva sa ne ajute sa ne raspunda daca se mai poate face ceva cu tatal meu are 63ani si diagnosticul carcinom spino celular gr 4 cu extindere de malignitate a fost operat de 4 ori iar acum aresi o infectie cu pi oceanic iar medicul de torace nu mai vb cu noi nu raspunde la telefon e f greu are o rana mare care ia mancat din clavicula si din stern el mai asteapta o minune se roaga sa il ducem undeva nu stim unde sa mai apelam va rog din suflet daca puteti sa ma sunati la nr 0762628879 sant fica lui dragan ioan un om bun care a crescut si a educat 4 copiii si acum asteapta sa moara astept raspuns va multumesc. Astept raspuns.

Oct. 23, 2013, 8:12 p.m.
2
3

Redactie

Tot ce puteti face este sa va programati cu tatal la o consultatie la oncolog cu tot istoricul bolii, Str. Pasteur nr. 3-5, 0264/592.771, int. 1191 Şef secţie: Dr. TURDEANU MARIA, medic primar Dr. CIULE DORINA LARISA, medic primar Dr. TRIF MIHAELA, medic specialist

Oct. 23, 2013, 9:16 p.m.
2
0

Lucretia Badiu

Am fost operata la Instit.Oncologic Cluj,in luna iunie de nodul mamar(sector) ,la biopsie a rez.:carcinom invaziv NST ,grad II G.in urma caruia am fost operata a doua ora si mi s-a scos tot sanul si ganglionii de sub brat.La biopsie a rez.:boala mamara fibro-chistica,mastita periductala ,lipogranuloame si au fost identificati 23 limfoganglioni cuprinsi intre0.1-1.6 cm.liberi de tumora cu sinusuri limfatice dilatate,pline de limfa. In urma analizei dosarului de catre comisie mi s-a dat doar tratament cu tamoxifen.Eu ma simt bine dar as vrea sa stiu daca este corect sa fac doar tratament hormonal.Pentru linistea mea as dori o programere la d-na dr.TURDEAN. Astept un raspuns si va multumesc,cu respect Lucretia Badiu.

Nov. 20, 2014, 3:10 p.m.
1
1

Saptamana Medicala Administrator

Va sugerez sa contactati telefonic spitalul pentru opinia solicitata sau pentru consult. Aici este doar administratorul sitului.

Nov. 21, 2014, 11:26 a.m.
0
0

astefanoaia gabriel ionut

Am si eu o mare problema,de 3 ani de zile ma confrunt cu niste dureri groaznice de cap,sunt zilnice,am fost la cateva spitale am facut o groaza de filme la cap si nimic..nu am primit nici un raspuns,nici nu stiu unde sa mai merg,orice sfat,indicatie m-ar ajuta foarte mult.

Oct. 18, 2018, 11:48 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha