30.000 de români au beneficiat direct de proiectele de implicare în comunitate sprijinite de Roche România

Scris de Redactie 707 afisari
12:20:11, Joi 29 Iunie 2017
Redactie

Redactie

Roche România a publicat astăzi primul raport de implicare în comunitate al companiei, în cadrul căruia sunt prezentate proiectele realizate de Roche România în colaborare cu diverși parteneri. În anul 2016, peste 30.000 de romani au beneficiat direct de aceste proiecte, de la oferirea de investigații medicale gratuite, la colaborări pentru dezvoltarea educației profesionale și proiecte caritabile.  Pe de altăparte, mesaje importante privind prevenția și educația în sănătate au ajuns la milioane de români, prin intermediul campaniilor de informare sprijinite de companie. Sumele alocate de către Roche România pentru aceste proiecte în 2016, au depășit 9 milioane de lei.Raportul este disponibil pe site-ul Roche România, www.roche.ro.

Misiunea noastră principală este aceea dea îmbunătăți viața pacienților, dincolo demedicamentele pe care le producem. De aceea, prin aceste proiecte, am dorit să ne aducem contribuția la societate, acolo unde credem că putem sa facem cel mai mult bine. Credem căo societate modernă, europeanătrebuie săfie o societate sănătoasă””, spune Martine Draullette, Director General, Roche România.

În anul 2016, circa 65% din suma alocatăproiectelor de implicare în comunitate a fost destinatăefectuării a peste 22.000 de teste de diagnostic gratuite, pentru pacienții cu boli grave, în condițiile în care acestea nu sunt momentan decontate în sistemul public.

Medicina modernă evoluează într-un ritm extrem de rapid, cu noi descoperiri în fiecare zi. De aceea, educația profesională a medicilor este un angajament pe termen lung, în sprijinul pacienților și al sectorului medical din România. În cursul anului trecut, aceste colaborări și parteneriate au reprezentat 21% din valoarea proiectelor noastre de implicare în comunitate.

În plus, Roche România a susținut în anul 2016 peste 30 de campanii de prevenție și educație pentru sănătatederulate de asociații de pacienți și organizații non-guvernamentale.  Domeniile în care aceste organizații au derulat campanii, cu sprijinul Roche, acoperă arii diverse: oncologie, boli autoimune,boli infecțioase, transplant sau afecțiuni ale sistemului nervos central.

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici