None

Acneea

     A.S., 28 ani, cosmeticiană, în trecut ospătar pe vase de croazieră. Căsătorită, fără copii. Viaţă de familie şi profesională cu satisfacţii. Actual studentă, învăţământ la distanţă. Multe călătorii, vacante în toată lumea. Nefumătoare, dar are câţiva prieteni fumători. Program fizic oarecum regulat, bodybuilding săptămânal şi mers pe jos zilnic. Preferinţa pentru dulciuri tip cofetărie.

     D.S., 17 ani, elev, program şcolar încărcat, mult timp în faţa calculatorului, şi în special ca hobby, nu doar în scop didactic. Ore târzii pentru somn, alimentaţie predominant fast-food, cu multe deficienţe, dar şi cu excese.

     F.P. , 38 ani, manager comercial. Orar de lucru neregulat, ritm uneori inuman, multe responsabilităţi. Multiple puncte de lucru, munca cu oamenii. Proiecte în curs, alături de altele începute de mult timp şi altele abia începute. Căsătorit de câţiva ani. Soţia cu aceeaşi implicare în profesie. Una-maximum două mese pe zi, copioase, unul-două pahare de vin sau bere pe zi. Rar, câteva ţigări pe săptămână. Niciodată odihnit după somn, de obicei acesta fiind total neregulat.

      Trei persoane, trei destine şi trei stiluri de viaţă diferite.

     Aceeaşi problemă actuală. ACNEEA. Cu forme specifice de manifestare.

     La adolescent, forma numită vulgară, cu o mulţime de comedoane (puncte albe şi negre) pe faţă, gât, umeri şi spate. La manager, forma rozacee, cu o zona roşie de inflamaţie cronică în partea centrală a feţei şi pustule (care conţin celule albe, celule moarte şi bacterii), iar doamna s-a prezentat cu o formă severă de acnee, forma chistică, cu câteva chisturi infectate, întinse mult în adâncimea pielii.      Niciunul dintre pacienţi nu se află la primul episod. Toţi au încercat diverse tratamente şi au fost multiplu investigaţi, în special la cabinetele medicale de dermatologie, endocrinologie, alergologie şi boli metabolice. Au urmat cure scurte, dar şi îndelungate cu preparate topice, peelinguri, antibiotice, antiinflamatorii, preparate hormonale, raze ultraviolete sau laser-terapie. Deşi le-au fost recomandate şi diverse tipuri de dietă, acestea nu au fost pentru niciunul dintre pacienţi punctul forte pe care să-l respecte cu atenţie.

     La prezentarea lor în Clinica ScienceMed, pacienţii au fost informaţi despre beneficiile acestui tip de consult de medicină integrată, care urmăreşte armonizarea fiinţei umane ca întreg, din punct de vedere fizic, dar şi mental şi emoţional, o echilibrare energetică fină, neinvazivă şi discretă a mecanismelor de comandă, execuţie şi control al organismului, considerate în interrelaţie. Astfel că toţi cei trei pacienţi au ales, în cunoştinţă de cauză, să efectueze consultul nostru integrat tip ScienceMed. Examenul electrosomatografic, care apreciază modificările din spaţiul interstiţial, a evaluat riscuri în special la sistemele digestiv, glandular şi limfatic, cu modificări de conductivitate marcate ale secreţiilor, funcţiilor hormonale, enzimatice şi ale activităţii ganglionare. S-au mai constatat, specific, modificări ale parametrilor oxigenării tisulare, ale pH-ului şi valorilor radicalilor liberi, sugestivi pentru evaluarea stresului oxidativ. La nivel cerebral, înregistrările au sugerat afectări ale excitabilităţii neuronale, ale nivelului serotoninei şi minoră acidoză interstiţială la nivelul hipotalamusului.

     S-a efectuat testarea prin biorezonanţă a chakrelor, meridianelor energetice, a energiei vitale şi a stării energetice a organelor corpului,  testarea a 1000 de alergeni, efectuată specific cu tehnica Paul-Schmidt, precum şi testarea sensibilităţii la viruşi, bacterii şi paraziţi. S-au constatat diverse grade de blocaje energetice.

     Evaluarea a fost completată de consultul homeopat, care a luat în considerare particularităţile de manifestare clinice fizice, mentale şi emoţionale ale fiecărui pacient. Tratamentul a fost diferit, atât ca durată cât şi ca remedii. S-au efectuat şedinţe de armonizare cu aparatul de biorezonanţă Paul-Schmidt, s-au administrat tablete impregnate energetic şi informaţional cu frecvenţele proprii blocate, remedii homeopate, gemoterapice şi fitoterapice, recomandări de dietă şi … o minunată răbdare şi încredere reciprocă între echipa medicală şi pacienţi. Nu a fost uşor, nu a fost un drum scurt, iar efectele au apărut în timp.

    Pe scurt, pacienţii noştri şi-au redescoperit tenul sănătos la intervale diferite: tânărul elev, după 6 luni de tratament, doamna după 12 luni, iar domnul manager şi-a început şedinţele acum aproape 9 luni. Niciunul nu au mai remarcat apariţia elementelor acneice, dar au simţit a avea o stare de spirit, precum şi o forţă interioară deosebită. Însă, au descoperit ceva şi mai minunat: puterea reală de vindecare a Medicinei integrate ScienceMed .

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha