None

Alături de mame, de Ziua Internaţională a Femeii

     Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” a organizat în data de 8 martie 2011, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, o acţiune de donaţie la 3 maternităţi, una din Iaşi şi două din Bucureşti.  Acţiunea de caritate a vizat 150 de femei de la Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Cuza Vodă” din Iaşi şi de la Maternităţile „Filantropia” şi „Polizu” din Bucureşti.     

     “Naşterea unui copil reprezintă o responsabilitate majoră, dar şi o binecuvântare. Apariţia pe lume a unui copil este o experienţă pozitivă, de care mama îşi va aduce aminte peste ani cu plăcere şi nostalgie. Pe lângă bucuria pe care o trăiesc femeile pentru că au devenit proaspete mămici, Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi suflet” doreşte să le aducă un zâmbet în plus prin acest gest frumos”, a declarat Ioana Tode, Preşedinte al Fundaţiei „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet”.     

     Acţiunea de donaţie „Alături de mame, de Ziua Internaţională a Femeii” a constat în oferirea unor pachete cadou alcătuite din produse de îngrijire corporală, o surpriză dulce, suplimente nutritive marca Antibiotice şi un ghid de sfaturi utile pentru creşterea copilului folositoare mamei în acest moment special din viaţa ei, naşterea unui copil.  

  “Ideea a venit din partea societăţii Antibiotice cu care noi avem o colaborare foarte bună. Toate femeile internate în secţiile de Ginecologie – Obstetrică vor primi cadouri şi vitamine produse de Antibiotice. Acţiunea este una foarte frumoasă şi ziua de 8 martie nu trebuie să treacă neobservată pentru mamele aflate în maternitate", a declarat prof. dr. Mircea Onofriescu, manager la Maternitatea Cuza Voda din Iaşi.

Despre  Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet”

     La finele anului trecut a luat fiinţă la iniţiativa companiei Antibiotice, Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet”. Compania Antibiotice, o organizaţie aproape de oameni, consideră că este firesc şi uman să se implice activ în dezvoltarea comunităţii. Organizaţie non-profit, cu sediul în Iaşi, Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” are ca principale obiective desfăşurarea de acţiuni caritabile şi proiecte sociale, educaţionale şi culturale care să contribuie la împlinirea viselor oamenilor, oferindu-le resurse şi sprijin.

Pentru a vizualiza imagini de la acțiunea „Alături de mame, de Ziua Internaţională a Femeii”, din București, vă invităm să accesați www.exploremedicinetv.com.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha