None

Artrosalz gel

     Orice proces patologic este însoţit de inflamaţie, fiind universal pe scara biologică activă. Procesul inflamator semnalează prezenţa unei agresiuni chimice, fizice, infecţioase etc. Gravitatea unei boli se apreciază şi prin dimensiunea procesului inflamator. Intervenţia unui antiinflamator poate opri procesul patologic, ducând la stingerea lui.

    Demontarea procesului inflamator se rezolvă secvenţial pe un plan sau pe mai multe.

   

 ARTROSALZ acţionează pe două planuri sincrone:

1. Planul mineral

2. Planul fito-organic

     Planul mineral salin acţionează printr-un mecanism de "contracţie" a fenomenului inflamator, ceea ce permite acţiunea simultană a planului doi fito-organic.

     Componentele planului doi, fito-organic, intervin în cascadă, ceea ce induce anihilarea procesului inflamator.

     Acest joc subtil mineralo-organic readuce ţesutul inflamat la normalitate.

     Gelul ARTROSALZ îşi exercită efectul şi în cazul bolnavilor cu patologie asociată gravă: cardiacă, renală, hepatică.

    Indicaţiile terapeutice se extind de la bolile degenerative reumatismale la inflamaţiile acute de tip infecţios, traumatic etc.

    Modul de întrebuinţare este simplu - se aplică cutanat, de 2-3 ori pe zi, evitându-se plăgile recente sau vechi, dermoabraziuni, zonele cu afecţiuni dermatologice.

    Prin efectul său prompt, produsul ARTROSALZ se poate include în orice metodă de tratare ELIDOR care necesită un antiinflamator puternic.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha