Bio Active MC, produs japonez de excepţie!

Scris de Daniela Cismaru Inescu 1980 afisari
12:55:11, Miercuri 13 Decembrie 2017

„E soare afară și adie puțin vântul. Aș ieși la o plimbare, dar mă simt obosită, așa că mă rezum la a privi natura de la geam. Sunt obosită și nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă. Săptămâna trecută eram o femeie activă, serviciu, casă, copil, cumpărături, etc. Decid în sfârșit să mă ocup de mine, să văd de la ce mi se trage oboseala asta de care nu mai scap. Și merg la medic... ca să-mi spună, în urma unor investigații, că o tumoră nu mă lasă să-mi fac speranțe pentru următorii ani din viață. Nu am nici 40 de ani!!! De ce mi se întâmplă mie? Mănânc cât pot de sănătos, nu beau, nu fumez, nu fac excese (e drept, nici sport nu prea fac), sunt stresată, e drept, dar... De ce eu?”

Așa începe povestea Ioanei și este doar una dintre persoanele cu care am stat de vorbă. Ce-i poți spune unei astfel de femei? Ce încurajare îi poți aduce? De acum o așteaptă un șir lung de tratamente, de efecte secundare ale acestora, un șir de decizii pe care trebuie să le ia fără să fie sigură asupra rezultatelor. Pentru aceste situații am discutat cu doi psihologi, care să ne repună mai întâi mental pe picioare, să ne ajute să facem față șocului pentru a căpăta forța de a ne mobiliza.

Adina Cismaru-Inescu, Asistent, psiholog, doctorand în Sănătate Publică, Universitatea Liege - Facultatea de Medicină

Starea de bine este interioară, ea se petrece numai în sufletul și în mintea noastră. Experiența subiectivă nu reprezintă doar o dimensiune a vieții, ci este chiar viața. Sănătatea, banii și condițiile materiale pot ameliora viața, dar nu neapărat. Fără a învăța să ne controlăm energia fizică, avantajele externe sunt inutile. În fața oricărei schimbări este deosebit de important modul în care noi reacționăm.

Întotdeauna avem opțiunea să luptăm sau să abandonăm. Alegerea este a noastră.

Optimismul este o abilitate ce se poate învăța. Noi suntem singurii care știm prin ceea ce trecem, așa că ne putem folosi resursele pentru a ne ameliora starea de sănătate:

1. Când vă treziți dimineața, deschideți larg fereastra și respirați aer proaspăt.

2. Treziți-vă cu gândul că va fi o zi în care vă veți simți bine și vă veți bucura de ceea ce vă înconjoară.

3. Gândiți-vă la lucrurile ce vă fac plăcere și dacă vă simțiți cuprins de gânduri neplăcute încercați să vorbiți despre ele cu o persoană dispusă să vă asculte.

4. Alegeți-vă o activitate ce vă place și puneți-o în aplicare de-a lungul zilei, alegând momentul oportun dvs.

5. Ascultați-vă organismul și respectați semnalele pe care vi le dă: nevoia de odihnă, de hrană.

6. Acordați-vă timp de calitate dvs.: faceți o baie relaxantă, îngrijiți-vă corpul, încercați să faceți sport, râdeți și amuzați-vă de câte ori aveți ocazia.

7. Petreceți timp în natură: indiferent dacă aveți sau nu o grădină, un parc aveți cu siguranță în apropierea locuinței. Ieșiți în natură, plimbați-vă și încărcați-vă cu energie pozitivă.

8. Ascultați muzică: fie că este muzică de relaxare, de meditație sau vals, ascultați o muzică ce vă binedispune.

9. Petreceți timp de calitate cu familia și prietenii dvs.: înconjurați-vă mereu de persoane calde, optimiste, pline de energie, cu care vă face plăcere să discutați.

10. La sfârșitul fiecărei zile, notați pe un carnețel 5 lucruri bune care s-au întâmplat pe parcursul zilei și cel puțin o schimbare (cât de mică) a stării dvs. de sănătate/spirit.

11. Cântăriți-vă o dată pe săptămână și notați schimbările apărute de la ultima cântărire.

12. Întâlniți-vă cu un prieten o dată la 3-4 săptămâni și rugați-l să vă spună ce schimbări observă la dvs. în ultima perioadă. Astfel aflați o părere obiectivă în legătură cu starea dvs. de sănătate (se observă dacă ați mai luat/pierdut în greutate, paloarea, etc.) și de spirit (buna dispoziție, optimismul) și vedeți ce puteți ameliora în continuare;

puteți continua anumite obiceiuri ce v-au adus schimbări pozitive și renunța la cele ce nu v-au adus ameliorări.

*a se aplica în funcție de recomandările medicului dvs.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici