22
None

Boala celiacă

Boala celiacă este o boală digestivă genetică care afectează intestinul subţire şi prin leziunile pe care le produce perturbă absorbţia de substanţe nutritive din alimentele care ajung aici.

Persoanele cu boală celiacă nu pot tolera glutenul, o proteină din grâu, secară, orz . Glutenul se găseşte în principal în produsele alimentare, dar poate fi de asemenea găsit în produsele de zi cu zi, cum ar fi medicamente, vitamine, rujul de buze.

Pentru citirea intregului articol accesati aici.

Dr. Alecse Valerian Diţoiu Spitalul Fundeni – Clinica Medicală sursa: www.despreboli.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha