Bursita - tratament topic

Scris de Farm. spec. Paul Tismaş 3521 afisari
10:01:48, Marti 09 Ianuarie 2018

Sunt farmacist specializat în crearea şi prepararea de medicamente, produse dermato-cosmetice şi de îngrijire (igienă) corporală. În cei 38 de ani de experienţă farmaceutică m-a  preocupat mai mult conceperea şi prepararea de produse de uz farmaceutic cu efecte antialgice, antiinflamatoare, antireumatice, antiartrozice, antiartritice şi decontracturante musculare. Aceste studii şi cercetări îndelungate s-au concretizat în vara anului 2017 cu conceperea şi prepararea unui produs de uz topic sub formă de "gel", pe care l-am denumit: Antiinflamator complex, denumire datorată variilor afecţiuni inflamatorii pe care le vindecă şi nu în ultimul rând, celor 10 substanţe active terapeutic ce intră în componenţa preparatului şi pe care vi le prezint în continuare:

1) Venin de albine;

2) Ulei volatil de Eucalipt;

3) Salicilat de Methyl;

4) Camfor;

5) Mentol;

6) Lidocaină HCl;

7) Tinctura Capsici ( extras hidroalcoolic din Ardei iuţi, varietatea Chilly);

8) Tinctura de Untul Pământului;

9) Extract ( în ulei de măsline) de Tătăneasă;

10) Ibuprofen 5%;

Bază de gel q.s. ad.

Din cele 10 componente active, 3 dintre ele, şi anume: Salicilatul de Methyl, Lidocaina şi Ibuprofenul, sunt substanţe farmaceutice de sinteză (alopate); Camforul, Mentolul şi Uleiul  volatil de Eucalipt sunt de semisinteză, 3 sunt extrase de plante: Tinctura Capsici şi Untul Pământului, Extractul de Tătăneasă, iar Veninul de albine este produs natural, pur.

Această combinaţie hibridă de componente de origine sintetică, semisintetică şi naturală, au fost prinse într-o Bază de gel puternică ce a putut lega totul într-un produs uniform, coerent şi stabil în timp.

Acest preparat farmaceutic s-a născut în vara anului 2017 când, un prieten de-al meu, tâmplar de profesie, a fost diagnosticat cu "Bursită" la genunchiul stâng (afecţiune datorată profesiei ce-l obliga să stea mult şi des pe genunchi şi-n special pe cel stâng) şi înaite de a merge la spital pentru intervenţie chirurgicală, indicată de medicul chirurg, a venit la mine să mă roage a-i prepara un medicament, ceva ce l-ar putea scăpa de intervenţia chirurgicală ( de care era îngrozit) inevitabilă, până la acel moment. Astfel că am adunat tot ce ştiam eu mai bun şi mai eficient înpotriva maladiilor cu manifestări inflamatorii, născându-se atunci Gelul antiinflamator complex, ce l-a vindecat 100% pe prietenul meu de inflamaţia datorată Bursitei. Retragerea totală a inflamaţiei de la genunchi s-a produs fără sechele şi fără recidive în aproximativ 14 zile de la instituirea tratamentului, cu aplicare de 2 ori / zi, dimineaţa şi seara prin masaj ferm al gelului pe zona inflamată. Al doilea pacient care a beneficiat de efectul terapeutic promt şi eficient al Gelului Antiinflamator complex, a fost însăşi asistenta medicului chirurg ce-i recomandase prietenului meu intervenţia chirurgicală pentru eradicarea Bursitei de la genunchi. Medicul chirurg despre care vorbesc, a avut inspiraţia s-o trimită pe asistenta sa, mai întâi la mine, înainte s-o opereze, pentru că îl informasem de reuşita mea ( suntem colegi la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, jud. Suceava). Astfel că asistenta medicală în cauză a fost vindecată 100% de Bursita localizată la cot, drept pentru care " mă pârăşte" tuturor pacienţilor ce vin la spital cu acest gen de suferinţă, şi-i sfătuieşte să treacă mai întâi pe la mine şi apoi, dacă mai este cazul, să se prezinte la Secţia de Chirurgie al Spitalului Vatra Dornei. Din acel moment au apărut nenumăraţi pacienţi cu varii forme de Bursită aflate în diverse faze de evoluţie, cu inflamaţii de dimensiunea unui ou de porumbel până la cea a unui ou de gâscă, însoţite sau nu de dureri, toate au fost vindecate cu acest Gel antiinflamator compex. Durata retragerii totale a Bursitei variază de la 12 zile până la 18 zile, funcţie de mărimea inflamaţiei.

Menţionez că acest preparat a fost conceput în exclusivitate pentru tratamentul Bursitei, dar poate fi folosit şi în alte afecţiuni cu manifestări inflamatrorii, precum reumatismul cu diversele lui manifestări şi localizări, luxaţii, entorse, traumatisme musculare şi / sau articulare neînsoţite de răni deschise, febră şi contracturi musculare, spasme (cârcei) musculare, apărute la sportivii de performanţă sau după un efort fizic intens şi / sau îndelungat.

Pacienţilor suferinzi de diverse forme  ale Bursitei, care totuşi sunt sceptici şi nu au încredere în tratamentul meu, le ofer un "leac" contra neîncrederii şi scepticismului în puterea de vindecare al Gelului Antiinflamator complex şi anume: plata preparatului se face după vindecare şi nu la primirea lui, fie personal sau prin poştă. Dacă tratamentul se distribuie prin poştă, fie cea română, fie cea rapidă, pacientul plăteşte iniţial doar taxa de transport, urmând ca valoarea gelului să-l achite după retragerea totală a inflamaţiei datorată Bursitei. Dacă, prin absurd, nu se retrage inflamaţia în maxim 25 de zile de la instituirea tratamentului, pacientul este liber să nu achite preparatul, urmând ca eu să suport paguba şi nu utilizatorul !!

În curând voi reveni cu alte articole legate de subiectul: Algii, Inflamaţii, Reumatism, Artroze,  Artrite şi Lipoame precum şi cu medicaţii pentru tratarea acestor afecţiuni.

Pentru informaţii suplimentare şi comenzi utilizaţi mail: aroma_tis@yahoo.com sau tel: 0752845050.

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici