48
None

CONFER 2016

Avem deosebita onoare si placere de a va invita la unul dintre cele mai importante evenimente multidisciplinare din aria oncologiei nationale, CONFER 2016. Conferintele se vor desfasura in perioada 24 – 27 noiembrie, la Hotelul International din Iasi.

Programul știintific va include sesiuni de prezentari orale, sesiuni de postere, mese rotunde si dezbateri axate pe ultimele descoperiri in domeniul biologiei tumorale, a preventiei, a diagnosticului, a tratamentului logo-regional si sistemic, dar si a ingrijirii paliative a bolnavului de cancer.

Termenul limita pentru inscrierea la conferinta cu taxa redusa si trimiterea rezumatelor este data de 10 octombrie 2016 (inclusiv).

Pentru inscrieri online, plati online si orice alte informatii disponibile despre eveniment, va rugam sa accesati site-ul www.oncologieiasi.ro.

 

OPERATORUL CONFERINTEI

EVENTER.NET

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iaşi

Telefon: 0332.40.88.00-05

Fax: 0332.40.88.07

E-mail: contact@oncologieiasi.ro

Website: www.oncologieiasi.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha