Caravana “Sănătate ca la carte” lansată de Medicover ajunge la Ploieşti

Scris de Redactie 4843 afisari
11:19:32, Marti 03 Aprilie 2018
Redactie

Redactie

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori privați de servicii medicale și diagnostic din România, lansează caravana “Sănătate ca la carte”, care are ca scop facilitarea schimbului de experienţă între specialişti din Bucureşti şi cei din celelalte oraşe ale ţării.

Primul eveniment s-a desfăşurat pe data de 28 martie la clinica multidisciplinară Medicover Ploieşti şi l-a avut ca invitat pe dr. Radu Zamfir, unul dintre cei mai experimentaţi chirurgi din România şi coordonatorul echipei de prelevare hepatică în cadrul Institutului Clinic Fundeni, unde activează încă din anul 2000.

"Mă bucur că am avut ocazia de a interacţiona cu specialiştii din cadrul clinicii Medicover Ploieşti. A fost un schimb de experienţă valoros, care sunt convins că va fi în beneficiul pacienţilor noştri. Colaborarea strânsă între medici aparţinând mai multor specializări (chirurgie, oncologie, radiologie intervenţională) este deosebit de importantă, mai ales în cazul afecţiunilor complexe", a declarat dr. Radu Zamfir.

În cadrul seminarului consultativ de la Ploieşti, dr. Zamfir a discutat despre tehnici și proceduri în domeniul chirurgiei hepato-bilio-pancreatice şi oncologice. De asemenea, a prezentat o serie de studii de caz pentru a ilustra terapia pacientului neoplazic.

Mulţumim tuturor medicilor care au dat curs invitaţiei noastre. Suntem încântaţi că am reuşit să creăm la clinica Medicover Ploieşti un cadru de dialog între specialişti, iar pe viitor ne dorim ca astfel de evenimente să devină o tradiţie, pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluţii pentru pacienţii noştri", a declarat Florinela Cirstina, Director General al Spitalului Medicover.

La eveniment au participat un număr de 12 de medici din echipa Medicover Ploieşti, dar şi din afara acesteia, oncologi, chirurgi şi medici de familie.

Caravana Medicover va fi prezentă în toate oraşele mari unde există clinici Medicover (Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Braşov, Galaţi, Piteşti) şi face parte dintr-o amplă platformă de prevenţie iniţiată de Medicover sub umbrela “Sănătate ca la carte”.

Despre Medicover România

Medicover România este prezentă de peste 22 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 25 de clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist în capitală – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale.

Medicover România face parte din Medicover, companie internațională importantă care oferă servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995 (www.medicover.com).

Website: https://www.medicover.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/SpitalulMedicover/

Despre dr. Radu Zamfir

Dr. Radu Zamfir este un chirurg provenit din şcoala Centrului de Chirurgie şi Transplant "Dan Setlacec" din cadrul Institutului Clinic Fundeni, fiind coordonatorul echipei de prelevare hepatică în cadrul Institutului, unde activează încă din anul 2000. De-a lungul activităţii desfăşurate, dr. Zamfir a efectuat numeroase intervenţii chirurgicale cu grad sporit de dificultate: prelevări hepatice în vederea transplantului, operaţii din sfera chirurgiei hepato-bilio-pacreatice, a chirurgiei oncologice, dar şi operaţii de rutină care ţin de chirurgia generală, fiind recunoscut pentru contribuția și implicarea în dezvoltarea activității de transplant hepatic în România.

Începând cu luna noiembrie 2017 s-a alăturat echipei medicale Medicover Bucureşti, unde efectuază intervenții de chirurgie hepato-bilio-pancreatică și chirurgie oncologică, dar şi intervenţii de rutină din sfera chirurgiei generale.

Printre intervenţiile sale cele mai reprezentative efectuate până în prezent la spitalul Medicover se numără o hepatectomie laparoscopică, o intervenţie pentru înlăturarea unui hemangiom hepatic voluminos şi o splenopancreatectomie caudală efectuată pentru o tumoră de coadă de pancreas.  

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2018

A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018 A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018

17 Octombrie 2018

In Sibiu
Farma Practic ediția 69, Eforie Nord Farma Practic ediția 69, Eforie Nord

05 Octombrie 2018

In Constanta
Pancreas 360°, Bucuresti Pancreas 360°, Bucuresti

03 Octombrie 2018

In Bucuresti
Congresul Național de Dermatologie, 2018 Congresul Național de Dermatologie, 2018

03 Octombrie 2018

In Brasov
Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018 Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018

04 Octombrie 2018

In Cluj