None

Concurs de Rezidenţiat 2011

     Anul acesta concursul de Rezidenţiat se va organiza descentralizat, la nivelul centrelor universitare din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Tg. Mureş şi Craiova

     CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu rectorii universităţilor de medicină şi farmacie din cele 6 centre universitare pentru a stabili detaliile concursului din acest an.

     “De comun acord am hotărât că acest concurs se va organiza, descentralizat, cu tematică şi bibliografie unice la nivel naţional. De asemenea, lucrăm împreună la o metodologie care va fi unică şi pe care o vom publica în aproximativ două săptămâni pe site-ul ministerului. Avem universităţi de prestigiu care pot prelua organizarea concursului de Rezidenţiat.”, a declarat ministrul CSEKE Attila.

     Ministrul Sănătăţii a subliniat că această măsură este în avantajul tinerilor absolvenţi care vor putea susţine concursul de Rezidenţiat în centrul pe care l-au ales pentru a urma stagiul de pregătire în specialitate.

     Guvernul României a aprobat miercuri Ordonanţa pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului  Nr. 18/2009 privind organizarea şi finanţarea Rezidenţiatului.

     Conform actului normativ începând cu 2011, concursul de Rezidenţiat va fi organizat descentralizat, la nivelul centrelor universitare pe baza acordului dintre Ministerul Sănătăţii, Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi  universităţile de medicină şi farmacie.

SURSA: Ministerul Sanatatii - Serviciul de presă  

Comentarii


min

Ofer tematica si bibliografia completa pentru rezidentiat 2011. Cuprinde Carp, Irinel Popescu, Ghinghina, Harrison editia 14, Angelescu, Ciofu, Schwartz, Colegiul Medicilor din Romania, Ancar, Rebedea. Contact: rezidentiat2011@gmail.com

March 21, 2011, 11:36 p.m.
2
0

dobre anca

rezidentiat 2011

April 5, 2011, 10:10 p.m.
1
0

un candidat

din cate am inteles se vor putea alege doar locurile oferite de zona unde candidezi fara a putea alege in alta parte indiferent de nota.

Oct. 7, 2011, 4:25 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha