Gral Medical a inregistrat venituri de 123 milioane lei in anul 2017 si a demarat noi proiecte de investitii

Scris de Redactie 1025 afisari
12:20:47, Luni 12 Martie 2018
Redactie

Redactie

Gral Medical a inregistrat in anul 2017, la nivel de grup, venituri de 123 milioane lei (27 milioane Euro), in crestere cu 17% fata de anul anterior. Gral Medical isi mentine ritmul de crestere cu doua cifre in contextul in care piata serviciilor medicale inregistreaza o crestere cu o singura cifra.

Cele mai importante cresteri au fost inregistrate de Spitalul OncoFort (27%), sectiile noi de radioterapie si chimioterapie, din 2017 semestrul 2, au preluat rapid listele de asteptare, iar noul aparat de radioterapie Versa HD, cel mai avansat din Romania, lucreaza la capacitate maxima. Cu noile tehnologii implementate pot fi abordate, rapid si eficient, o paleta mult mai mare de afectiuni oncologice.

Serviciile de spitalizare de zi au inregistrat cresteri cu 23%, iar serviciile de laborator au avut cresteri cu 18%, atat prin marirea numarului de pacienti arondati in centrele existente dar si prin deschiderea unor noi laboratoare sau centre de recoltare. Totodata centrele Gral Medical din provincie, ce isi desfasoara activitatea in 6 judete din tara, au terminat cu un avans de 25% fata de perioada similara a anului trecut.

Pentru anul 2018 compania si-a bugetat venituri in crestere cu 20% pe fondul diversificarii serviciilor din cadrul centrelor existente cat si prin planul de dezvoltare a ce implica deschiderea de centre medicale noi. Gral Medical a prevazut pentru anul 2018 investitii mari, in capitala dar si in alte orase din tara.

Robert Serban, actionar Gral Medical: ” Imi doresc sa finalizez, in maxim doi ani, trei proiecte de mari dimensiuni in capitala si provincie. OncoFort Pitestieste primul proiect ce a fost demarat si asteptam autorizatiile si pentru urmatoarele

OncoFort Pitesti este un proiect greenfield desfasurat pe o suprafata de peste 1000mp, lucrarile au fost deja initiate, iar termenul de la care pacientii argeseni vor primi un tratament este sfarsitul anului, pana atunci preluam pacientii in capitala sau oferim servicii de second opinion prin telemedicina. Investitia in centrul medical OncoFort din Pitestise ridica la 5mil Euro, sume atrase in mod egal de la banci si din surse proprii.Centrul medical oncologic cuprinde sectii in regim de ambulatoriu sau spitalizare de zi dotate cu aparatura de ultima generatie. In cadrul centrului pacientii vor primi aceleasi servicii de excelenta ca la spitalul OncoFort din capitala si anume: radioterapie performanta, chimioterapie, analize medicale de laborator si imagistica medicala de inalta performanta.

In anul 2017 divizia de laboratoare Gral Medical a crescut cu 2 laboratoare, pana la 13 laboratoare, la care se adauga 13 clinici si un spital privat cu o capacitate de 90 de paturi, cumuland in total o retea de 27 de centre medicale in 7 judete din tara.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator in capitala si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral.

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta