28
None

Houston Farma Practic, 24-26 februarie la Sovata

A IX-a ediție a HOUSTON FARMA PRACTIC se desfășoară între

24-26 februarie 2012 la Sovata

 -Eveniment regional pentru farmaciști și asistenți de farmacie-

 

     Compania de comunicare și organizare evenimente Houston NPA anunță organizarea celei de-a IX-a ediții a evenimentului Farma Practic care se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2012, la Hotel Danubius din Sovata, jud. Mureș. Ediția a IX-a Houston Farma Practic (HFP) va reuni aproximativ 180-200 de farmaciști și asistenți de farmacie din județele Harghita, Covasna, Brașov și nu numai.

     Houston Farma Practic reprezintă o serie de conferințe regionale adresate farmaciștilor și asistenților de farmacie, care în 2 ani au devenit tradiție în peisajul pregătirii continue de calitate a farmaciștilor din România.

Coordonator științific al evenimentului este prof. univ. dr. Anca BUZOIANU, decan Facultatea de Medicina Iuliu Hatieganu Cluj.

    Discuțiile purtate în cadrul evenimentului sunt structurate pe subiecte din practica zilnica, iar constant se primesc sugestii și sfaturi cu privire la ce ar trebuie făcut pentru a se îmbunătăți sistemul.

     Programul este creditat de Colegiul Farmaciștilor si de OAMGMAMR și se va desfășura vineri (24.02.2012) între orele 16.00 și 19.00; sâmbătă (25.02.2012) între orele 09.00 și 16.00, duminică fiind program liber. Cazarea participanților se va face vineri între orele 13.00 – 15.00, de la ora 15 începând înregistrările.

Caracteristici principale:

 1. Top  20 teme de interes- sondaj printre farmaciștii și asistenții de farmacie din județele vizate. Subiectele care prezinta cel mai mare interes devin temele propuse la fiecare editie a FP,
 2. Lectori de excepție – nume de referință din domeniile medical și farmaceutic, se încurajează susținerea prezentărilor de către farmaciști practicieni, astfel că multe dintre teme se suprapun foarte bine pe practica din farmacie,
 3. Dezbaterilegate de particularităţile şi provocările profesiei de farmacist şi ultimele noutăţi apărute pe piaţa de profil,
 4. Interactivitate- comunicare și un continuu schimb de informatii între cei prezenți în sală și lectori (sesiune de Q&A, exprimare voturi), premii pentru cei mai activi participanți, întrebări fulger, tombole cu premii, chestionare de evaluare,
 5. Program social și artistic deosebit – activități și timp suficient de socializare și relaxare, acces la piscină în afara intervalului de prezentări științifice, concursuri de dans și karaoke.

 

Lectori confirmați la ediția a IXa:

 •  Prof dr Anca Buzoianu - Coordonator științific eveniment (Decan Facultatea de Medicină - UMF Cluj)
 •  Prof dr Horațiu Boloșiu (Președinte Societatea Română de Reumatologie)
 •  Farm Geza Horvath (Farmacia Horvath, Reghin)
 •  Dr Adrian Moraru (Presedinte Colegiul Medicilor Brasov)
 •  Farm Speranța Iacob (Președinte Colegiul Farmaciștilor Cluj)
 •  Farm Adelaida Haiduc (Vicepreședinte Colegiul Farmaciștilor Cluj)
 •  Farm sp dr Ioana Cacovean (Presedinte Patronatul Farmaciștilor din România)
 •  Dr Adrian Cacovean (Spitalul Județean Valcea)
 •  Conf dr Paul Porr (Spitalul Județean Sibiu)
 •  Dr Ioan Mureșan (Medic Familie, Cluj)

 

 • Taxa de participare pentru 2 zile este de 300 lei/persoană pentru farmaciști/asistenți farmacie (pentru plata efectuată până la data de 15 februarie 2012) și include: cazare 2 nopți, 1 prânz, 2 cine, pauzele de cafea și accesul la lucrările conferinței. Începând cu data de 16 februarie, taxa este 400 lei/persoană.
 • Numărul locurilor este limitat, iar rezervarea fermă se face în momentul achitării taxei. Plata taxei de participare se face în contul Houston NPA (Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010  deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. - CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009).

 

Pentru orice alte detalii legate de eveniment, vă rugăm să contactați compania Houston NPA, organizatorul seriei de evenimente Farma Practic. Persoana de contact: Rodica Ion, rodica.ion@houston.ro, evenimente@houston.ro, tel 0725.221.018, 021-317.09.43. www.houston.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha