Natural Pharmaceuticals

Scris de Redactie 10775 afisari
14:50:49, Miercuri 02 Decembrie 2015
 
Flacoane 10 ml
Conţine/1ml soluţie: Vitamina D3 4800UI/120mcg
 
Vitamina D, sub formă terapeutică de vitamina D3, eficientă în administrarea orală, este una din vitaminele ce se formeaza şi în organismul uman, rezultând în piele, sub acţiunea razelor UV, din forma inactivă de 7-dihidrocolesterol. Se mai poate găsi în cantităţi mici în surse dietetice (alimentare), precum laptele, untul, ficatul şi gălbenuşul de ou. Vitamina D3 are un rol important în reglarea metabolismului calciului şi fosforului. Este esenţială în buna dezvoltare a sistemului osos. Folosit ca supliment nutriţional, în cazuri de malnutriţie şi alimentaţie necorespunzătoare, şi în asociere cu tratamente specifice pentru:
• Profilaxia şi tratamentul rahitismului
• Osteomalacie
• Tetanie hipocalcemica
• Hipoparatiroidism post-operatoriu acut
• Hipoparatiroidism cronic
 
Acest produs nu trebuie să înlocuiasca un regim alimentar variat.
 
 
 
Flacoane 15 ml
Conţine/1ml sirop: Vitamina C hidrosolubilă 110mg
 
Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, provenită din surse naturale. Concentraţii crescute există în leucocite şi în plachetele sanguine. Excesul de Vitamina C este eliminat rapid prin urină. Vitamina C este distrusă prin fierbere, aşadar ea poate fi obţinută doar din surse naturale proaspete. Vitamina C din surse naturale nu conţine nici un adjuvant sintetic şi în concluzie nu cauzează hiperaciditate sau senzaţii de arsuri gastrice şi nici nu creşte aciditatea în cavitatea bucală. Folosit ca supliment nutriţional, în cazuri de malnutriţie şi alimentaţie necorespunzătoare, şi în asociere cu tratamente specifice pentru:
• Profilaxia şi tratamentul deficienţei de acid ascorbic
• Profilaxia şi tratamentul scorbutului
• Al doilea şi al treilea trimestru de sarcină, alăptare
• Profilaxia şi tratamentul gripei şi răcelii
• Vindecare mai rapidă a rănilor şi arsurilor
• Acidifierea urinei
• Hemodializă
• Terapie cu vitamina C pentru: arterioscleroză, cancer, boli psihice, infecţii, infertilitate, osteogeneză imperfectă, diabet
 
Acest produs nu trebuie să înlocuiasca un regim alimentar variat.
 
 
Flacoane 150 ml
Conţine/1ml sirop: Vitamina A 72mcg; Vitamina B1 0.1 mg; Vitamina B2 0.1 mg; Vitamina B6 0.1 mg; Vitamina C 10 mg; Vitamina D3 0.5 mcg; Vitamina E 0.8 mg; Vitamina PP 1 mg; Calciu (din Citrat Malat de Calciu) 1.3 mg
 
Siropul MULTIVIT Natural conţine o formulă echilibrată de vitamine şi minerale esenţiale creşterii, dezvoltării şi bunei funcţionări a organismului. Are o actiune puternic antioxidantă şi imunostimulatoare protejând organismul de radicalii liberi şi faţă de acţiunea agenţilor patogeni. Grupul de vitamine B este indispensabil pentru o bună stare de sănătate şi pentru desfăşurarea normală a proceselor metabolice. Calciul sub formă de Citrat Malat de Calciu prezintă cel mai ridicat grad de absorbţie la nivelul organismului (60-70%) şi alături de Vitamina D3 promovează sănătatea oaselor şi a dinţilor.
 
Recomandat în deficienţele complexe de vitamine, ca rezultat al unei diete necorespunzătoare, graviditate, vârstă înaintată, infecţii, convalescenţă, adolescenţă.
Acest produs nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. 
 
 
 
Flacoane 100 ml
Conţine/1ml sirop: Calciu 3.3 mg; Vitamina D3 800UI/20 mcg; Vitamina B12 2mcg.
 
CAL-D-B12 Natural sirop conţine calciu şi vitamina D3, elemente esenţiale pentru procesul de formare a oaselor şi de menţinere a echilibrului acido-bazic; în plus, conţine Vitamina B12, importantă în funcţionarea metabolismului celular şi in sinteza acizilor nucleici. Folosit ca supliment de calciu la copii si adulţi cu carenţe de calciu, şi în asociere cu tratamente specifice pentru:
• Convalescenţă, astenie, anorexie, slăbiciune fizică
• Carenţe de calciu la copii şi adulţi
• Osteoporoză senilă sau post-menopauză
• În perioada erupţiei dinţilor
• Rezistentă scăzută a organismului datorată malnutriţiei
• Stări alergice
 
Acest produs nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.
 
 
 
Flacoane 150 ml
Conţine/1ml sirop: Calciu 3.3 mg; Vitamina D3 800UI/20 mcg.
 
Siropul CAL D3 Natural conţine calciu, esenţial pentru formarea oaselor, perioada de adolescenţă necesitând un aport crescut. Vitamina D, sub formă terapeutică de vitamina D3 creşte absorbţia şi utilizarea calciului, reglând aportul calciu-fosfor pentru menţinerea echilibrului acido-bazic. Folosit ca supliment de calciu la copii si adulţi cu carenţe de calciu, şi în asociere cu tratamente specifice pentru:
• Convalescenţă, astenie, anorexie, slăbiciune fizică
• Osteoporoză senilă sau post-menopauză
• În perioada erupţiei dinţilor
• Rezistenţa scazută a organismului datorată malnutriţiei
• Stări alergice, în asociere cu tratament specific
 
Acest produs nu trebuie sa inlocuiască un regim alimentar variat.
 
 
 
Flacoane 150 ml
Conţine/1ml sirop: Lactat de Calciu 26 mg; Citrat Malat de Calciu 6 mg; Lactat de Magneziu 25 mg; Vitamina B6 0,05 mg; Vitamina C 25 mg.
 
Siropul CALCIMAG B6 Natural conţine calciu, magneziu şi vitamina B6. Aceste trei elemente conlucrează pentru menţinerea sănătăţii sistemelor osos, muscular şi nervos. Calciul este indispensabil structurii osoase, iar Magneziul controlează concentraţia constantă a calciului din sânge, reglează ritmul cardiac şi tensiunea arterială. Vitamina B6 stimulează producţia de anticorpi şi ajută la asimilarea în organism a proteinelor şi lipidelor; asociată cu Magneziul şi Vitamina C contribuie la creşterea imunităţii şi a nivelului energetic al organismului.
 
Indicaţii
• Carenţe de calciu, magneziu şi vitamina B6
• Iritabilitate, depresie nervoasă, atacuri de panică
• Astenie, spasmofilie, insomnii
• Hipertensiune arterială
• Activarea sistemului neuromuscular
• Activitate fizică şi mentală susţinută
• Menţinerea structurii osoase
 
Acest produs nu trebuie sa inlocuiască un regim alimentar variat.
 
 
 
Flacoane 150 ml
Conţine/1ml sirop: Calciu 3.3 mg
 
CALCIUL este un mineral necesar pentru menţinerea echilibrului electrolitic al organismului şi pentru buna functionare a numeroaselor mecanisme de reglare a funcţiilor vitale. Siropul aduce un aport suplimentar de calciu în diverse deficienţe de calciu, acute şi cronice, atât la copii cât şi la adulţi. Folosit ca supliment de calciu la copii aflaţi în creştere, la femeile gravide şi care alăptează, şi în asociere cu tratamente specifice pentru:
• Rahitism, osteomalacie
• Prevenirea demineralizării osoase pre şi post menopauză
• Osteoporoze de origini diverse
 
Supliment alimentar recomandat pentru perioada copilăriei, adolescenţei, menopauzei şi la persoane vârstnice
Acest produs nu trebuie sa inlocuiască un regim alimentar variat.
 
 
 
Flacoane 100 ml
Conţine/1ml sirop: Fier 1 mg; Vitamina B1 0.2 mg; Vitamina B2 0.2 mg; Vitamina B6 0.1 mg; Vitamina B12 0.2 mcg; Vitamina PP 1 mg
 
Siropul Ferovit Natural conţine fier şi multivitamine. Fierul este elementul esenţial pentru formarea şi funcţionarea normală a hemoglobinei; deficienţa în fier poate duce la oboseală, scăderea performanţelor fizice, scurtarea respiraţiei şi afectarea procesului de învaţare la copii. Anemia feriprivă poate apărea ca urmare fie a unei diete inadecvate, a malabsorbţiei, cresterii rapide în copilarie şi/sau ca urmare a pierderii de sânge. Grupul de vitamine B este indispensabil pentru o bună stare de sanatate a organismului, o crestere normală şi pentru desfăşurarea numeroaselor procese metabolice. Vitamina B12 este considerată vitamina antianemică. Carenţa în vitamina B12 duce la apariţia anemiei pernicioase. Folosit ca supliment nutriţional, în cazuri de malnutriţie şi alimentaţie necorespunzătoare, şi în asociere cu tratamente specifice pentru:
• În tratamentul şi profilaxia anemiei pernicioase şi feriprive
• Pentru tulburări intestinale, enterite, diaree şi metabsorbţie
• În tratamentul hipovitaminozelor
 
Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.
 
 
 
Natural Pharmaceuticals Supliments S.R.L.
Telefon: 021 320 0595
Fax: 021 326 8025
E-mail: contact@naturalpharmaceuticals.ro
Sediu: Bd. Corneliu Coposu nr. 4, bloc 105A, scara 3, ap. 64, sectorul 3, Bucuresti, Ilfov
Productie: Soseaua Alexandriei nr. 191, Comuna Bragadiru, Bucuresti, Ilfov
 
 
Taguri: natural pharmaceuticals vitamina D3 vitamina c Multivitamin calciu fier
Comentarii
HENRIETTA FERNANDO
Sunteți în căutarea pentru o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut.\\r\\nAșa că ne e-mail azi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.
06 Februarie 2017, 11:54:05 Scor: 0 Aproba Dezaproba
mrs joy
Do you need an urgent financial credit *? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.rnrnContact Email : helmondkazimloans@gmail.comrnContact Email : insaatbema@gmail.com Mrs.joyrnrnIf you are interested contact us via: helmondkazimloans@gmail.com and fill out the below loan application form.rnrnLoan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?....................rnrnWe awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (helmondkazimloans@gmail.com)rnrnContact Email : helmondkazimloans@gmail.comrnContact Email : insaatbema@gmail.com Mrs.joy
04 Noiembrie 2017, 07:09:26 Scor: -1 Aproba Dezaproba
mrs joy
Do you need an urgent financial credit *? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours. Contact Email : helmondkazimloans@gmail.com Contact Email : insaatbema@gmail.com Mrs.joy If you are interested contact us via: helmondkazimloans@gmail.com and fill out the below loan application form. Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?.................... We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (helmondkazimloans@gmail.com) Contact Email : helmondkazimloans@gmail.com Contact Email : insaatbema@gmail.com Mrs.joy
04 Noiembrie 2017, 07:10:19 Scor: -1 Aproba Dezaproba
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta