Număr record de participanți la Congresul SRATI 2017: 1700

Scris de Redactie 1105 afisari
08:49:45, Luni 15 Mai 2017
Redactie

Redactie

În perioada 10 - 14 mai 2017, la Centrul Internațional de Conferințe Sinaia, se desfășoară cea mai mare manifestare științifică națională dedicată specialiștilor ATI: Congresul Național al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă - SRATI 2017. La eveniment sunt prezenți 1.700 de participanți, un număr record pentru manifestarea devenită emblematică de-a lungul anilor.

“Al 43-lea Congres SRATI reprezintă o excelentă oportunitate de pregătire profesională pentru personalul ATI, medici, asistenți medicali, kinetoterapeuți, psihologi. Sugestiv pentru interesul deosebit suscitat de acest eveniment este numărul foarte mare de participanți, în creștere de la an la an. În programul științific al congresului sunt abordate toate domeniile specialității noastre, în diverse forme educaționale: cursuri pentru rezidenți și asistenți medicali, conferințe plenare și magistrale, prezentări de ghiduri de practică medicală, sesiuni de dezbateri pro și contra, sesiuni de workshop-uri hands-on. Cele 43 de ediții, care au avut loc fără întrerupere, reprezintă o ștafetă vie, Marea Ștafetă ATI.”, a declarat prof. dr. Dorel Săndesc, președintele Congresului SRATI și președintele SRATI.

Timp de 5 zile, în paralel în 6 săli de conferințe, se desfășoară un maraton științific complex de 42 de sesiuni de conferințe și sesiuni tematice, 8 sesiuni de comunicări orale, 3 sesiuni de e-postere, 7 cursuri și 6 workshop-uri. Calitatea programului științific este garantată atât de endorsarea Asociației Europene de Anestezie (European Society of Anesthesiology - ESA), cât și de numărul impresionant de speakeri străini, experți de valoare, lideri ai principalelor societăți științifice internaționale și școli academice de prestigiu din Europa și SUA. Dintre aceștia, îi menționăm pe prof. Zeev Goldik - președinte ESA, prof. Stefan De Hert - președinte ales ESA, prof. Jannicke Mellin-Olsen - președinte ales WFSA(WFSA - World Federation of Societies of Anaesthesiologists).

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, una dintre cele mai dinamice și puternice societăți medicale din România, care s-a remarcat prin proiectele demarate. În cadrul Deschiderii Oficiale a Congresului SRATI a fost prezentat un nou proiect: lansarea unei platforme educaționale naționale de e-learning în ATI care va fi acreditată de Ministerul Sănătății ca bază de pregătire oficială pentru examenele de specialitate ATI. Creșterea semnificativă a nivelului profesional și standardizarea sa, dar și creșterea calității îngrijirilor medicale, sunt principalele obiective strategice ale acestui program.

Congresul SRATI 2017 se desfășoară împreună cu evenimentele devenite tradiționale: Al 11-lea Congres Româno-Francez de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 9-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualităti în Anestezie și Terapie Intensivă, Al 16-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă și Al 4-lea Simpozion ”România Dodoloață” al Societăților de Anestezie și Terapie Intensivă din România și Moldova.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul www.sraticongres.ro sau să ne contactați pe adresa media@sraticongres.ro.

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici