Pfizer anunță deschiderea unui centru regional de servicii logistice în România

Scris de Redactie 1121 afisari
12:31:43, Joi 20 Aprilie 2017
Redactie

Redactie

Noul centru, denumit Above Market Planning (AMP) Hub, va avea sediul în București și va asigura o cale mai simplă și mai directă de comunicare între piețele din Europa și unitățile de producție Pfizer din toată lumea

Pfizer România va finaliza, cel mai probabil până la finalul celui de-al treilea trimestru al anului, dezvoltarea unui centru regional de suport pentru organizația internă de aprovizionare globală și administrare a portofoliului (Global Supply Chain & Portfolio Management). Deschis la București, centrul va permite standardizarea proceselor interne și va simplifica interfața dintre echipele comerciale și fabrici, permițând astfel îmbunătățirea performanței operațiunilor logistice Pfizer din Europa. Astfel, hub-ul APM va avea rol de intermediar între piețele individuale de pe continent și unitățile Pfizer de producție din lume, garantând permanent niveluri optime pentru aprovizionarea cu medicamente și stocuri.

„Suntem foarte fericiți să vedem că, alegând România ca sediu pentru unicul său hub de servicii logistice din Europa, Pfizer rămâne dedicat obiectivului unei dezvoltări sănătoase, pe termen lung, pe piața locală”, a declarat Mirela Iordan, country manager al Pfizer România. „Bucureștiul a fost ales ca sediu al hub-ului AMP în urma unui proces de selecție extrem de riguros, ce a comparat beneficiile și avantajele competitive a mai multe țări din Europa. Forța de muncă foarte bine pregătită, cu studii puternice în inginerie și științe, alături de cunoștințele temeinice de limbă engleză, a reprezentat un factor ce a înclinat puternic balanța în favoarea României.”

În prima etapă de dezvoltare, centrul va avea o echipă de aproximativ 40 de persoane, specialiști ce vor fi responsabili pentru planificarea, aprovizionarea și administrarea stocurilor de medicamente la nivel european. Recrutarea personalului a început deja și va continua pe parcursul următoarelor luni. După angajare, întreaga echipă va urma o serie de cursuri interne de training și specializare, menite să o familiarizeze cu structura internă a operațiunilor organizației de aprovizionare Pfizer și să îi permită, astfel, să ofere cu succes suport pentru tot restul țărilor de pe continent.

 

Despre PFIZER

În compania Pfizer aplicăm cunoştinţele ştiinţifice şi resursele noastre globale pentru a contribui la îmbunătățirea sănătăţii şi a stării de bine a oamenilor, în fiecare etapă a vieţii lor. Ne preocupăm permanent să stabilim standarde de calitate, siguranţă şi valoare în activitatea de cercetarea, dezvoltare și producție de noi produse. Portofoliul nostru global include medicamente şi vaccinuri, precum şi multe dintre cele mai cunoscute produse pentru îngrijire personală din lume. În fiecare zi, echipa Pfizer lucrează pentru a promova îngrijirea stării de sănătate, tratamentul preventiv şi curativ al celor mai de temut afecţiuni din prezent. Consecvenţi faţă de responsabilitatea noastră în calitate de companie biofarmaceutică importantă nivel mondial, colaborăm cu specialiștii în sănătate, autorități şi comunităţile locale pentru a sprijini şi a extinde accesul la servicii de sănătate sigure şi accesibile în întreaga lume. De peste 150 de ani, lucrăm împreună pentru o lume mai sănătoasă! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi www.pfizer.comși www.pfizer.ro.

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici