None

Renunţarea la fumat (II)

     La prezentarea în Clinica Sciencemed, pacientului nostru i s-a efectuat consultul integrat, care a cuprins un examen clinic general, o consultaţie homeopată individualizată, o electrosomatogramă interstiţială şi un test de biorezonanţă metoda Paul Schmidt.

     Explorarea aparatului digestiv cu ajutorul medicinei integrate a arătat tulburări de conductivitate la nivelul ficatului, rinichilor, intestinului subţire şi pancreasului, sugestive pentru modificări de funcţie prin deficit de oxigenare şi blocaje energetice, unele cu valori majore pe principalele chakre şi meridiane, cu scăderea energiei vitale. 

     La nivelul lobilor frontali şi temporali, dar şi la nivelul hipotalamusului, sistemului limbic şi amigdalelor cerebrale, modificările de conductivitate sugerau modificări funcţionale cu valori caracteristice depresiei, insomniei şi tulburărilor emoţionale. Parametrii măsuraţi au arătat niveluri ridicate ale radicalilor liberi cu modificări de echilibru acidobazic interstiţial, modificări ale hormonilor de stres şi alterarea funcţiei sistemului neurovegetativ. S-au înregistrat valori modificate ale metabolismului bazal şi scăderea marcată a nivelului de ATP (reprezentând rezervele energetice celulare). Blocaje en    ergetice medii şi majore au fost depistate prin testarea de biorezonanţă la nivelul stomacului, cavităţii bucale, vezicii urinare, plămânilor şi intestinului gros. De remarcat, şi blocaj energetic caracteristic pentru Helicobacter pylori. Investigarea electrosomatografică a sistemului cardiocirculator a evaluat ca predicţie de risc major modificarea aterosclerotică şi funcţională coronariană, pe vasele mari şi pe cavităţile cardiace, iar modelarea aparatului respirator prin tehnicile de medicină integrată au surprins modificări majore în conductivitatea traheobronşică, de tip inflamaţie cronică.

     Prima modificare pe care a observat-o după ce a reuşit să renunţe la fumat, a fost o înfăţişare şi un aspect mai tânar, un corp pe care a început -l simtă mai sănătos şi mai plin de energie. Chiar din prima lună de terapie integrată Sciencemed cu şedinţe regulate de armonizare şi cu tablete impregnate informaţional şi energetic, respiraţia a fost mai uşoară, deşi, în prima săptămână de la renunţare, au crescut temporar accesele de tuse, plămânii încercând se cureţe singuri. Valorile tensiunii arteriale au început să scadă treptat, ajungând în şase luni se stabilizeze la valori de 140/75 mm Hg . La la fel şi frecvenţa bătăilor cardiace, care a scăzut treptat până la valoarea de 80/minut, fără ca pacientul mai simtă palpitaţii sau amplificarea ritmului cardiac la efort. Iniţial, au apărut şi mici episoade de nervozitate şi iritabilitate, a căror intensitate a fost mai mică decât cea apărută la încercările anterioare de a renunţa la fumat. În timp, aceste episoade nu s-au amplificat, ci au devenit din ce în ce mai suportabile şi mai uşoare. În tot acest interval de terapie integrată Sciencemed, pacientul nu a mai facut niciun episod grav de răceală sau de infecţii respiratorii severe. Remediile homeopate, alături de terapia prin armonizare şi tabletele impregnate cu frecvenţele proprii, au redus durata acestor episoade de la 3-4 săptămâni la doar 4-5 zile, iar intensitatea episoadelor a fost minoră. Organismul a fost pregătit energetic şi vibraţional să răspundă la agresiunile factorilor de mediu.

     Pe parcursul curelor de terapie integrată Sciencemed, pacientul nostru a avut câteva eşecuri în încercările de a renunţa la fumat, perioade de depresie sau episoade de stres, deloc simple, dar acum consideră ca acestea l-au pregătit pentru a-şi atinge scopul. De asemenea, a constatat şi adăugarea a 7 kilograme, în momentul renunţării totale la fumat, dar cu ajutorul programelor integrate ale Clinicii Sciencemed a trecut peste această perioadă relativ uşor. Odată cu terapia Sciencemed a început practicarea unui program regulat de mers pe jos, exerciţii fizice uşoare şi a reluat grădinăritul, la început în etape mai mici, apoi progresiv mai mari. În plus, cei doi copii ai săi, fumători, au fost cu adevărat stimulaţi de succesul tatălui lor şi au făcut şi ei deja primii paşi pe calea abstinenţei la fumat.

     Concluzia cea mai importantă este nu contează ce vârstă ai sau cât de mult ai fumat, pentru nu este niciodată prea târziu sau prea dificil renunţi. Organismul tău va fi primul care se va bucura, te va susţine şi te va răsplăti cu fidelitate. Starea generală se va îmbunătăţi simţitor, ceea ce te va determina continui cu curaj şi hotărâre. Da, se poate!

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha