6
None

Se da startul Congresului SRCCV 2017!

In perioada 19-22 octombrie 2017, la Hotel Sport din Poiana Brasov, se desfasoara Congresul Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV 2017), eveniment la care sunt asteptati peste 400 de participanti.

Timp de 4 zile, peste 100 de prezentari vor fi sustinute in paralel in 3 sali de 47 de specialisti romani si din strainatate, in cadrul unui program stiintific care promoveaza abordarea multidisciplinara. Toate specialitatile implicate in tratamentul bolnavului cu afectiuni cardiovasculare, de la chirurgie cardiaca, chirurgie vasculara, cardiologie, flebologie, cardiologie interventionala, anestezie si terapie intensiva, pana la boli infectioase se vor intalni in cadrul dezbaterilor academice interactive la SRCCV 2017, oferind o vedere de 360 de grade asupra problematicii afectiunilor cardiovasculare.

SRCCV 2017, prin sesiunile plenare si prin workshop-uri, se axeaza pe ultimele noutati ale chirurgiei minim invazive, cum ar fi implantul valvelor trans-cateter (TAVI) sau repararea endoscopica a anevrismului de aorta (TEVAR).

Succesul unei interventii chirurgicale se datoreaza si implicarii si profesionalismului cadrelor medii, iar SRCCV 2017 gazduieste cea de-a 9-a editie a Simpozionului Asistentilor de Chirurgie Cardiovasculara, ATI si Circulatie Extracorporeala, sprijinind dezvoltarea profesionala a acestei categorii a profesiilor medicale.

Medicii cu varsta sub pragul maxim de 35 de ani, primi autori ai celor mai bune lucrari de tip e-Poster vor fi premiati de Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara, care continua astfel traditia anilor precedenti si incurajeaza noile generatii de medici aflati la inceputul carierei.

Congresul SRCCV 2017 este insotit de o expozitie medicala specializata la care participa 18 companii medicale care expun cele mai noi echipamente si tehnologii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati website-ul oficial al evenimentului, www.srccvcongres.ro si contul de Facebook, www.facebook.com/SRCCVCongres.

PR & Media Coordinator: Silvia Tuvene, media@srccvcongres.ro, 0722 329 183

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha