Spitalul OncoFort motorul creşterii cifrei de afaceri a companiei Gral Medical

Scris de Redactie 1413 afisari
14:28:17, Luni 12 Octombrie 2015

Gral Medical a reuşit să înregistreze în primul semestru din 2015 o cifră de afaceri de 53 milioane lei, în creştere cu 12 % faţă de perioada similară a anului 2014. Compania a reuşit să îşi menţină creşterea cu 2 cifre într-o perioadă în care piaţa serviciilor medicale a avut un trend de creştere mai mic. 

Motorul creşterii companiei îl reprezintă Spitalul OncoFort, cu o creştere susţinută pe secţiile deja recunoscute la nivel naţional, radioterapia - coordonată de Prof. Dr. Rodica Anghel şi chirurgia oncologică - coordonată de Prof. Dr. Irinel Popescu. Spitalul OncoFort a devansat veniturile din anul anterior cu peste 30%, un motiv fiind specializarea secţiei de chirurgie pe intervenţii cu grad ridicat de complexitate, mărirea echipei de chirurgi pe specialităţi complementare (chirurgia toracică, chirurgia sânului şi chirurgia reconstructivă) şi o dublare a numărului de pacienţi din provincie ce au apelat la serviciile de radioterapie.

Coordonatorul secţiei de chirurgie din cadrul spitalului OncoFort, Prof.Dr. Irinel Popescu, a reuşit să depăşească performanţa de 100 de intervenţii chirurgicale la Spitalul OncoFort “Indicaţia chirurgicală este evaluată la noi într-o şedinţă multidisciplinară, de aceea actul chirurgical corect înserat în tratamentul cancerului, oferă pacientului cele mai bune şanse. Cele deja peste 100 de intervenţii dovedesc că în cadrul unui spital privat, bine dotat, se poate face o chirurgie complexă şi de înaltă performanţă.” ne-a declarat ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu

Aceeaşi creştere a fost susţinută şi de centrele din provincie, care au încheiat semestrul cu o creştere cu 35% faţă de anul anterior. Centrele medicale Gral din provincie au înregistrat o creştere a numărului de pacienţi cu 30% şi o extindere a parteneriatelor cu alte centre medicale din regiune.

Pentru anul 2015 compania şi-a bugetat o cifră de afaceri de 111 milioane lei şi un buget de investiţii de 5.5 milioane Euro, prima investiţie a fost efectuată la începutul anului unde Gral a reuşit să inaugureze 2 clinici de mari dimensiuni în Ploieşti şi Bucureşti pe o suprafaţă totală de peste 2200mp.

În următoarea perioadă Gral Medical are în desfăşurare proiecte noi, la fel de îndrăzneţe ca şi până acum, ce se vor regăsi în deschiderea unei secţii noi de Radioterapie ultramodernă ce va permite efectuarea de tratamente în premieră în România, dar şi prin inaugurarea de centre noi în ţară, acolo unde vor exista oportunităţi strategice. “Dacă din 2011 am reuşit să oferim românilor servicii performante de Radioterapie ca-n Occident, acum suntem foarte aproape de a reuşi să implementăm tratamente inovative din domeniul radioterapiei, unice în România, astfel încât pacienţii să nu mai fie nevoiţi să plece în străinătate pentru un tratament complet”.

Taguri: Spitalul OncoFort oncologie gralmedical
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2018

A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018 A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018

17 Octombrie 2018

In Sibiu
Farma Practic ediția 69, Eforie Nord Farma Practic ediția 69, Eforie Nord

05 Octombrie 2018

In Constanta
Pancreas 360°, Bucuresti Pancreas 360°, Bucuresti

03 Octombrie 2018

In Bucuresti
Congresul Național de Dermatologie, 2018 Congresul Național de Dermatologie, 2018

03 Octombrie 2018

In Brasov
Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018 Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018

04 Octombrie 2018

In Cluj