5
None

Tu știi să-ți măsori corect tensiunea? Indiferent de vârstă, păstrează inima pentru iubire!

Păstrează inima pentru iubire! Verifică pentru a preveni!

Schimbă stilul de viață! Controlează hipertensiunea arterială!

Cu acest mesaj te invităm marți, 22 mai, în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din București pentru a afla direct de la cadrele medicale cum să menții sănătatea inimii. Vei afla informații utile pentru sănătatea ta și celor apropiați ție. Ce faci dacă ești diagnosticat cu hipertensiune arterială? Ce ai de făcut dacă părinții tăi sunt hipertensivi? De câte ori, când, unde și cum trebuie să îți măsori corect tensiunea arterială?

Vino să afli răspunsurile în cadrul evenimentului organizat cu ocazia zilei mondiale de luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale, o afecțiune ce cauzează 62% dintre decesele provocate de bolile de inimă.

Acțiunea de informare a publicului larg privind hipertensiunea arterială va avea loc marți, 22 mai, între orele 13.00 și 20.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (Parc IOR, zona statuii lui Alexandru Ioana Cuza, intrarea dinspre str. Baba Novac). Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3, în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, la inițiativa companiei KRKA.

La eveniment vor fi prezenți dr. Emma Weiss (medic internist), dr. Luiza Pirvu (diabetolog), psiholog Catalina Buzdugan, antrenor George Niculescu și alți invitați surpriză care vor explica de ce este important să respecți tratamentul recomandat pentru hipertensiune, de ce în prezent mulți dintre tineri sunt diagnosticați cu boli ale inimii, dar și sfaturi utile pentru un stil de viață sănătos.

Te așteptăm la corturile amplasate în parc pentru a-ți măsura tensiunea arterială, greutatea și înălțimea, pentru a primi materiale informative și sfaturi de la specialiștii prezenți la eveniment. Vom face sport, vom dansa și vom petrece împreună o zi în parc - o porție de sănătate și bucurie dăruită inimii noastre. Vă așteptăm cu premii și surprize!

Nu uita:

Verifică pentru a preveni!

Schimbă stilul de viață!

Controlează hipertensiunea arterială!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha