ULTRASUNETE FOCUSATE DE MARE INTENSITATE – HIFU

Tratamente lifting, anti-aging, anti-rid și creșterea fermității pielii cu tehnologie de ultimă generație HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) – tratament neinvaziv, bazat pe stimularea capacității de regenerare naturală a corpului, fără timp de recuperare sau efecte adverse nedorite

HIFU - ULTRASUNETE FOCUSATE DE MARE INTENSITATE

Tehnologia HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este o procedură medicală de mare precizie, cu utilizare in trecut cu precădere în tratamente oncologice, care aplică energia ultrasunetelor focusate local, pentru a distruge țesutul bolnav sau afectat de tumoare. Datorită energiei mari din punctul focal, temperatura din zona țintă poate să atingă nivelul de 65°C-85°C în decursul a câteva secunde, distrugând țesutul țintă prin coagulare necrozată. Temperaturile mai ridicate sunt evitate, pentru prevenirea atingerii punctului de fierbere a lichidelor din țesuturi.

MECANISMUL DE TRATAMENT HIFU ÎN TRATAMENTELE ESTETICE

Ultrasunetele focusate de mare intensitate (HIFU) sunt livrat în SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), sub forma de fascie, generând o creștere a temperaturii locale în dermisul adânc și țesutul fibros. Când temperatura trece de 47°C (pragul de denaturare a proteinelor), zona de coagulare este generată. Zona afectată este umplută de țesutul/mușchiul învecinat, cauzând creșterea elasticității pielii și dispariția/atenuarea ridurilor.

Datorită mecanismului de regenerare a organismului, celulele pielii din jurul zonei de coagulare eliberează factori de creştere pentru celulele nediferenţiate care se înmulţesc, formează noi celule, fibroblaştii care vor produce mai multe fibre de colagen şi elastină.

APLICAȚII HIFU

Sistemul HIFU MICROSON™ este un aparat de ultrasunete focusate de mare intensitate (HIFU) cu utilizare în tratamente estetice (anti-aging, anti-rid, lifting și creșterea elasticității pielii). Tratamentul cu sistemul HIFU MICROSON™ este unul neinvaziv, sigur, ușor de operat, cu rezultate deosebite și vizibile imediat, care durează în timp, rezultatul maxim fiind atins în timp și vizibile până la 6 luni după tratament.

HIFU MICROSON™ conferă un lifting puternic din adâncul pielii, o reală alternativa la chirurgie estetică. Avantajele principale față de tratamentele de rejuvenare cu laser sau radiofrecvență, o reprezintă adâncimea de tratament și acuratețea cu care energia ultrasunetelor este livrată în țesutul țintă.

• lifting instant sprâncene

• ștergerea sau îmbunătățirea aspectului ridurilor periorbitale

• reducerea dimensiunii porilor

• tratamentul cicatricilor post-acneice

• îmbunătățirea aspectului ridurilor de expresie

• creșterea elasticității pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen

• lifting neinvaziv pentru față, gât și zona decolteului

• conturare facială, reducerea gușei duble

• remodelare corporală prin reducerea stratului adipos din zona abdonimală, feselor și coapselor

HIFU MICROSON™ - TRANSDUCERE HIFU DE MARE ACURATEȚE ȘI STABIL

Frecvențele înalte utilizate de către sistemul HIFU MICROSON™, livrează cu precizie cantități mari de energie și leziuni termice delicate de ultrasunete focusate de mare intensitate (HIFU). Sistemul HIFU MICROSON™ este un sistem unic ce vă asigură patru adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale

1.5mm / HIFU MICROSON™ – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.

3.0mm / HIFU MICROSON™ – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund  (3.0mm).

4.5mm / HIFU MICROSON™ – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.

13mm / HIFU MICROSON™ – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau fese. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC

Sus
Taguri: estetica lifting Anti-aging anti-rid HIFU SMAS
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Citeste si...
Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2018

A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018 A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018

17 Octombrie 2018

In Sibiu
Farma Practic ediția 69, Eforie Nord Farma Practic ediția 69, Eforie Nord

05 Octombrie 2018

In Constanta
Pancreas 360°, Bucuresti Pancreas 360°, Bucuresti

03 Octombrie 2018

In Bucuresti
Congresul Național de Dermatologie, 2018 Congresul Național de Dermatologie, 2018

03 Octombrie 2018

In Brasov
Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018 Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018

04 Octombrie 2018

In Cluj