None

Vanzarile Grupului Roche in primul trimestru al anului 2011 - in linie cu estimarile pentru intregul an

     Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila, in moneda locala, a vanzarilor globale ale Grupului, pe primele trei luni ale anului 2011 la 11.1 miliarde franci elvetieni.

      Pentru intregul an, se estimeaza ca vanzarile totale ale Grupului Roche precum si si cele ale Diviziei de Farmaceutice (cu exceptia Tamiflu) vor creste cu un procent de o singura cifra, in moneda locala, in linie cu piata, datorita impactului reformei sistemului de sanatate din Statele Unite si al masurilor de austeritate, la nivel european.

     Pentru Divizia de Diagnostice se estimeaza din nou o crestere semnificativa, peste media pietei, determinata de lansarea de noi produse in toate domeniile de activitate ale acestei divizii.       

     Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in primele trei luni ale anului  2011: “Vanzalile Grupului in primele trei luni confirma faptul ca ne vom indeplini obiectivele de vanzari estimate pentru acest an. Inca de la inceputul anului, am anuntat rezultate pozitive pentru 7 studii clinice importante, de faza II si III, ce deja sustin cresterea previzionata pentru urmatorii ani.”     

     Rezultatele Diviziei de Farmaceutice in primul trimestru 2011       

     Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Roche, excluzand Tamiflu, in primul trimestru al anului 2011, au crescut cu 1% in moneda locala, pana la 8,7 miliarde CHF, confirmand previziunile pentru intreg anul. Aceasta crestere a fost sustinuta in principal de medicamentele din portofoliul de oncologie, poliartrita reumatoide si anemie.     

     In primul trimestru al anului 2011, Roche a anuntat rezultate pozitive pentru sapte studii clinice inportante, dintre care sase vor sta la baza aprobarii ulterioare a unor noi medicamente sau a unor noi indicatii pentru medicamente deja inregistrate, in cancerul de piele, ovarian, pulmonar si de san, majoritatea insotite de teste de diagnosticare specifice, ceea ce intareste pozitia Roche de lider in medicina personalizata.     

     Vanzarile Diviziei de Diagnostice in 2011     

     Vanzarile Diviziei de Diagnostice au atins in primul trimestru al anului 2011 cifra de 2.4 miliarde de franci elvetieni, in  crestere cu 6% in moneda locala, divizia consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata diagnosticarii in vitro. Aceste performante au fost sustinute in special de vanzarile domeniilor de activitate Professional Diagnostics si Tissue Diagnostics. Roche isi extinde portofoliul in domeniul medicinei personalizate, oferind teste pentru monitorizarea terapiei in hepatita B, iar in anul 2011 vor fi de asemenea lansate teste pentru identificarea biomarkerilor BRAF, KRAS si EGFR, specifici anumitor tipuri de cancer.  

Sursa: HNC

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha