60
None

Zilele Institutului Clinic Fundeni 1-4 octombrie 2015: inaugurarea Centrului de Informare şi Consiliere pentru Pacienţi si Aparţinători – InfoCons

Zilele Institutului Clinic Fundeni  încep astăzi, 30 septembrie 2015. Cu acest prilej va avea loc o ceremonie de deschidere a momentului aniversar, în cadrul căreia va fi marcată şi o premieră în sistemul medical de stat din România - Centrul de Informare şi Consiliere pentru Pacienţi si Aparţinători – InfoCons. Proiectul este realizat de către Institutul Clinic Fundeni în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România - InfoCons.
 
Tot în cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni, ce marchează 56 de ani de activitate continuă în sprijinul pacienţilor, va avea loc şi un moment special va fi dedicat personalităților vieții medicale, sociale, autorităților, organizațiilor non-guvernamentale, mass-media din România, care au avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni și cărora le vor fi acordate diplome de recunoștință.
 
Pe lângă interesul acordat pacienţilor timp de peste o jumătate de secol, Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 reprezintă şi un moment de celebrare a reușitelor și realizărilor Institutului din ultimul an, dar și de prezentare a proiectelor de viitor, care vizează dezvoltarea și îmbunătățirea activității medicale, în beneficiul pacienților.
 
Primul Centru de informare şi consiliere pentru pacienţi – InfoCons, din cadrul unui spital de stat din România va funcţiona la Institutul Clinic Fundeni. Inaugurarea are loc, miercuri, în cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015 (1-4 octombrie).
 
„Centrul de informare și consiliere pentru pacienți și aparținători – InfoCons este o inițiativă a Institutului Clinic Fundeni și a Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons, fiind primul centru de acest gen, care va funcționa într-un spital de stat din România
 
Potrivit conducerii Institutului Clinic Fundeni, „acest centru contribuie la o creşterea transparenţei în relaţia cu pacienţii şi aparţinătorii acestora”. Prin acest centru se urmărește crearea unui centru de dialog între pacienți, aparținători și Institutul Clinic Fundeni, care să faciliteze o comunicare continuă, promovând încrederea și transparența. Scopul final pentru care Centrul de informare și consiliere pentru pacienți și aparținători – InfoCons a fost înființat este îmbunătățirea activității și dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni, pentru ca pacienții să beneficieze de o îngrijire la cele mai înalte standarde de calitate, atât din punct de vedere medical, cât și logistic.”
 
Institutului Clinic Fundeni – Unitate medicala gigant, de top 3 in ROMANIA:
• IC FUNDENI  cea mai mare unitate de acest gen din România, fondată în 1959, cu o valoroasă tradiţie în patologii dificile cardiovasculare, hepatice, renale, digestive, hematologice etc.
• Institutul Clinic Fundeni -aici  profesează reputaţi medici, cu performanţe internaţionale, locul unde sunt multe centre dotate la standarde europene,
• Institutul Clinic Fundeni are  cel mai mare număr de internări, consultaţii şi investigaţii efectuate de-a lungul unui an: 110.000 internări, 8,2 milioane de analize...

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha