56
None

Zilele Medicinei Nucleare, IAȘI 2018


În numele Societății Române de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară - SRMNIM, este o mare plăcere să vă invităm să participați la "Zilele Medicinei Nucleare - IAȘI 2018", manifestare care se va desfășura în perioada 1-4 noiembrie 2018, la Iași, Aula Magda George Emil Palade din cadrul Facultății de Farmacie.

Evenimentul este organizat de SRMNIM, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" Iași, Clusterul regional inovativ de imagistică structurală și moleculară - IMAGO-MOL și Societatea de Medici și Naturaliști din Iași. Evenimentul va fi național cu participare internațională și va include:

- Un curs postuniversitar: Actualități în imagistica nucleară teragnostică

- Sesiuni de cazuri clinice: Nuclear Imaging versus Unclear Imaging

- Un Simpozion de radioprotecție

Această manifestare pune accent pe activitățile de formare a tinerilor profesioniști în medicina nucleară și în specialități conexe, în domeniul radiotrasorilor și a tehnicilor SPECT/PET/CT/IRM, definind conceptul de Theragnostic pentru medicina personalizată și de precizie.

Activitățile manifestării științifice vor fi susținute de personalități în domeniu provenind din diferite instituții atât din România cât și din întreaga Europă. Publicul nostru țintă include medici din domeniul medicinii nucleare și din alte domenii medicale, fizicieni medicali, tehnologiști, studenți și alți profesioniști în domeniul sănătății.

Mai multe detalii, agenda evenimentului le puteţi găsi pe website-ul :  https://www.medical-congresses.ro/downloads/invitatie_cmn2018.pdf

Evenimentul va reuni circa 150 de participanţi specialişti din acest domeniu.

Invităm reprezentanţii mass media din presa scrisă, radio și TV să participe alături de noi la deschiderea oficială, joi 1 noiembrie 2018, ora 09:00.

Vă rugăm să ne confirmați participarea până, miercuri, 31 octombrie, orele 14:00.


Cu mulțumiri,

Organizator Logistic

Alina Pușcaș, Branch Manager

http://medical-congresses.ro/alina.puscas@pproevents.com
E-mail: alina.puscas@palomatours.com
Mobile: 004 0752168819
Tel/Fax: 004 0264 425 555
Primaverii Street, No.2, Bl. S4, Ap.124
Branch office: Cluj-Napoca
Preot Vasile Lucaciu Street, No. 60, District 3
Head office: Bucharest
PROEVENTS & CONFERENCE

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha