… alţi medici din New York nu au reuşit!

Scris de Pagină realizată pe baza comentariilor postate de citito 3558 afisari
20:53:13, Duminica 26 Februarie 2012

Strezoiu Cristian

Aş dori un nr. de tel. al dl. lt.col. Mitrica Marian, de care am fost operat acum 4 ani şi căruia vreau să-i adresez mulţumiri pt operaţia reuşită.

Anamaria

Mulţumesc Lt. Col. dr. Daniel Mariş pentru operaţia reuşită!

Iulia Dumi din Brăila

Multumesc dr Popa Emil şi dr Cusciac Iulian pentru operaţia reuşită.

Steluţu din Ploieşti

Transmit mult noroc, sănătate, fericire în viaţă dl. dr. col. Şef secţie Marian Mitrică cât şi la întregul personal pe care îl conduce, pentru că au mâini de aur!

CORNELIA

Am avut soţul internat şi operat în ICC ILIESCU, tot respectul din lume pentru tot ceea ce înseamnă medic, asistent sau personal de serviciu din această clinică. Atenţie maximă şi un bun simt extraordinar, fără pretenţii, DUMNEZEU să-i binecuvânteze pe toţi, indiferent de funcţie, sunt extraordinari, sunt OAMENI şi specialişti cum nu se poate mai bine.

Chechisan Florin

Am fost operat de d-na dr. Chirilă Magdalena de o deviaţie de sept. Are nişte mâini de aur, este o femeie deosebită şi îi doresc tot binele din lume!

Adrian Matei

D-le Dr. Ţiugan Alexandru, vă mulţumesc pentru atenţie şi pentru tratament !

Octav Botez, Project Officer, New York City School, Construction Authority, City Government Agency

Ramân la părerea că medicina românească e mult mai eficientă când e practicată de doctori dedicaţi, care cunosc "meseria" de a vindeca fiinţa umană. Doresc să mulţumesc prin acest mesaj Dr. Codreanu Corneliu pentru magicul cu care m-a tratat în câteva zile la Galaţi, pentru ceea ce alţi medici din New York nu au reuşit. Acum, am posibilitatea să-mi ţin şedinţele zilnice, având o claritate normală a vocii, fără să mai fiu deranjat de infecţia pe care o aveam în gât. Multumesc,

Cristi

Dr. Angelescu Maria este un medic foarte bun! Este amabilă, îţi dă multe detalii despre analizele pe care le faci, diagnostice precise. Este un medic foarte bun şi pe pediatrie. Sunt de 15 ani înscris la dânsa şi nu îmi voi schimba medicul !

Ioana

Toată stima pentru medicii de la Spitalul Municipal Timişoara! În special Dep.Neurochirurgie. Dl. Dr. Mohammad Alghabaghbi este un "om"deosebit şi un medic extraordinar! Asemenea oameni se nasc odată la o sută de ani!

Dinca Nicule

Acum 6 ani, d-na dr. Danciu Anca, Sp. Judetean Ilfov, m-a salvat de la o depresie pe sistem nervos. Atacurile de panică au fost groaznice. Acum totul e bine. Vă mulţumesc, d-na doctor, dumneavoastră şi d-lui dr. Protosevici, al cărui pacient sunt în prezent.

Ion Ioana

Am născut cu dr. CONCI STELIAN, un medic cu multe calităţi şi cu mult bun simţ. Totul a început pe data de 16 03 2011 la ora 2 50 noaptea, când l-am sunat pe dl dr. Conci şi am ajuns la spital la 3 30 iar medicul a sosit la 3 40; acesta m-a luat direct la sală şi la ora 5 05 a sosit pe lume Mara, o fetiţă de 3 250 kg; am născut normal, mă simt foarte bine şi bebiţa mea este sănătoasă, frumoasă şi mâncăcioasa; D-lui dr. Conci Stelian îi dau nota 10.

Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Evenimente medicale Evenimente

in luna Mai 2018

Congresului SRATI 2018, Sinaia Congresului SRATI 2018, Sinaia

09 Mai 2018

In Prahova