Articole scrise de Redactie

Redactie

A merge este un act normal atâta timp cât avem picioarele sănătoase. Uneori nici nu conștientizăm cât de important este să avem picioarele funcționale.

citeste mai mult
Redactie

„Până la schimbarea mentalității cumpărătorului trebuie să discutăm de schimbarea mentalității farmacistului” șef lucr. dr.

citeste mai mult
Redactie

Ce sunt testele vestibulare si cand trebuie efectuate? Testele vestibulare reprezinta o serie de teste efectuate cu echipamente speciale care fac rapid diferenta intre un vertij periferic (datorat unei boli de ureche interna) si unul de tip central (de cauza neurologica).

citeste mai mult
Redactie

În premieră, raportul include proiectele susținute de toate diviziile Grupului Roche prezente în țara noastră Pentru al doilea an consecutiv, Roche România a publicat raportul de implicare în comunitate al companiei, în cadrul căruia sunt detaliate proiectele de implicare socialădesfășurate în anul 2017 de toate diviziile Grupului Roche prezente în România: Divizia de Farmaceutice, cea de Diagnostic și Diabetes Care. Proiectele de implicare în comunitate, sprijinite de Roche în România includ: - 31 de campanii de prevenție și educație pentru sănătate, desfășurate împreunăcu asociații de pacienți și organizații non-guvernamentale - Peste 21.

citeste mai mult
Redactie

București, 02.07.2018: Un pacient în vârstă de 66 de ani a fost operat cu succes pe creier de o echipă neurochirurgicală a Spitalului Clinic Sanador, printr-o intervenție minim-invazivă realizată cu microscopul operator de ultimă generație ZEISS KINEVO 900, intrat recent în dotarea Secției de Neurochirurgie a spitalului.

citeste mai mult
Redactie

Dr. Oana Cristina Stoica, As.Univ. Semiologie Medicală şi Gastroenterologie, UMF Iaşi, M.Sp.Gastroenterologie, Dr.

citeste mai mult
Redactie

Dr. Constantin Ristescu, medic primar urolog Dr. Gabriela Grigoras, medic specialist medicina interna Prof.

citeste mai mult
Redactie

PROTECȚIA ORGANISMULUI PRIN EFECT ANTIOXIDANT Necesarul de antioxidanți crește pe perioada verii, datorită radiației solare în exces, alături de alte cauze generatoare de radicali liberi: poluare, stil de viață, medicație etc. EXTRACTUL DE ORZ VERDE obținut la Plantextrakt din Orz cultivat ecologic, prin presarea plantei tinere, cu obținerea sucului, este recomandarea ideală pentru revitalizarea organismului și protecția față de radiațiile solare, generatoare de radicali liberi.

citeste mai mult
Redactie

Conferința Regională de Cancer Bronhopulmonar ed. 4 marchează un an de la funcționarea primei Comisii Multidisciplinare de Patologie Toracică din regiunea Oltenia Importanța tratamentului multidisciplinar în lupta împotriva cancerului bronhopulmonar a fost sublinată în nenumărate rânduri de specialiștii din domeniu la nivel mondial, stabilirea unei relații de colaborare între toate specialitățile implicate în aplicarea corectă a tratamentului în cazul acestui tip de cancer fiind absolut necesară.

citeste mai mult
Redactie

„Cea mai mare rată a creșterii accidentale a transaminazelor este cauzată de suplimentele alimentare. Rolul farmacistului în acest caz este colosal!

citeste mai mult