Articole scrise de Redactie

Redactie

Farma Practic, ediția 65, 11-12 mai 2018, Ana Hotels Poiana Brașov. Taxe reduse până pe 20 aprilie!

citeste mai mult
Redactie

Stimati colegi, Asociatia Medicala Romana pentru Plasmafereza, in parteneriat cu Asociatia Medicala Romana, impreuna cu Facultatea de Medicina a Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti, va invita pe data de 20.04.

citeste mai mult
Redactie

Sâmbătă, 14 aprilie 2018, începând cu ora 9.00, Filiala Teritorială Constanţa a Colegiului Psihologilor din România, în parteneriat cu Universitatea “Ovidius” – Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Universitatea “Andrei Şaguna” – Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Comunicării, organizează, la Hotel Flora din staţiunea Mamaia, prima ediţie a Conferinţei “Psihologia în context multicultural”.

citeste mai mult
Redactie

Asociația de Luptă împotriva Bolii Parkinson, împreună cu organizatorii „Caravana Parkie” și compania de comunicare medicală Houston NPA organizează duminică, 15 aprilie 2018 o acțiune de conștientizare și informare a publicului larg asupra pacienților diagnosticați cu boala Parkinson derulată sub numele „Tu împinge… și noi tragem”. Acțiunea va avea loc începând cu ora 13.

citeste mai mult
Redactie

Vă informăm că programul nostru în perioada următoare este: Joi, 5 aprilie - 8,00 - 16,00 Vineri, 6 aprilie – Închis Sambătă, 7 aprilie - Închis Duminică, 8 aprilie - Închis Luni, 9 aprilie - Închis Marți, 10 aprilie - 8,00 -16,00 Va rugam sa confirmati primirea acestui e-mail. Informatii suplimentare la :  0752.

citeste mai mult
Redactie

La nivel golobal aproximativ 90% dintre persoanele infectate cu virusul hepatitei B nu sunt conştiente că trăiesc având o boală incurabilă, precizează un studiu realizat de Polaris Observatory şi publicat în Lancet Gastroenterology & Hepatology Journal pe 26 martie. Studiul arată că deşi există un vaccin împotriva hepatitei B, doar jumătate dintre nou-născuţii din întreaga lume au acces la această formă de protecţie.

citeste mai mult
Redactie

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori privați de servicii medicale și diagnostic din România, lansează caravana “Sănătate ca la carte”, care are ca scop facilitarea schimbului de experienţă între specialişti din Bucureşti şi cei din celelalte oraşe ale ţării. Primul eveniment s-a desfăşurat pe data de 28 martie la clinica multidisciplinară Medicover Ploieşti şi l-a avut ca invitat pe dr.

citeste mai mult
Redactie

București, 03.04.2018: Viețile a doi pacienți, în vârstă de 62, respectiv 64 de ani, diagnosticați cu anevrism de aortă abdominală, au fost salvate la Spitalul Clinic Sanador, de către o echipă medicală multidisciplinară alcătuită din chirurgi cardiovasculari, cardiologi, cardiologi intervenționiști și anesteziști.

citeste mai mult
Redactie

30-31 martie 2018, Ramada Parc, București Ceea ce a definit ediția a doua a evenimentului coordonat ștințific de prof.univ.

citeste mai mult
Redactie

Sub deviza #BeHealthy, World Class România inaugurează un nou club în Veranda Mall, în cartierul Obor, din București București, 29 martie 2018: Două ore și jumătate pe săptămână este nivelul minim de activitate fizică recomandată de World Health Organization (WHO). La nivelul Uniunii Europene, Finlanda conduce topul – 54,1% din populația sa practică sport pentru cel puțin două ore și jumătate pe săptămână, în timp ce România se situează pe ultimul loc, cu un procent de doar 7,5%, conform Eurostat.

citeste mai mult