Articole scrise de Redactie

Redactie

Păstrează inima pentru iubire! Verifică pentru a preveni! Schimbă stilul de viață! Controlează hipertensiunea arterială!

citeste mai mult
Redactie

Medicii endocrinologi români atenționează că bolile tiroidiene sunt, încă, subdiagnosticate în România. Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Afecțiunilor Tiroidiene, Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune (APAA), în parteneriat cu Administrația prezidențială, Societatea Națională de Medicină a Familiei (SNMF) și Societatea Română de Endocrinologie (SRE), lansează o campanie națională de diagnosticare a afecțiunilor tiroidiene.

citeste mai mult
Redactie

●        Diagnosticat la timp, acest tip de cancer poate fi tratat! Tot ce trebuie să faceți este un test, o dată pe an!

citeste mai mult
Redactie

Medicii care au participat la cea de-a XIV-a ediție a Conferinței Naționale de Medicina Familiei, desfășurată la București între 29 martie și 1 aprilie, au avut oportunitatea de a participa la o tombolă organizată în parteneriat de compania Natural Pharmaceuticals cu revista Săptămâna Medicală, cu premii constând în bani și suplimente nutritive. Astfel, toți cei care au completat un chestionar la standul Fin Watch- Săptămâna Medicală, au fost înscriși în tragerea la sorți pentru premiul cel mare constând în decontarea taxei de participare la eveniment, sau unul dintre cele 12 premii constând în pachete de produse Natural Pharmaceuticals.

citeste mai mult
Redactie

Săptămâna mondială a imunizării, sărbătorită anual la nivel mondial între 24-30 aprilie, a fost marcată în avans în cadrul ediției 64 Farma Practic, prin prezentarea susținută de dr. Ileana Brînză și dr.

citeste mai mult
Redactie

Tarus Media are deosebita placere de a va invita la Conferinta Nationala cu participare internationala cu tema: “TRATAMENTE INOVATIVE IN ONCOLOGIE” Manifestarea stiintifica se va desfasura in data de 18 mai 2018, in intervalul orar 9:00 - 17:20 si va fi gazduita de Centrul de Excelenta in Medicina Translationala Fundeni din Bucuresti. COORDONATOR STIINTIFIC Conf.

citeste mai mult
Redactie

Medicii care au participat la Conferința Națională de Pediatrie,  ediția 2018, desfășurată la București între 21-24 martie, au avut oportunitatea de a participa la o tombolă organizată de compania Natural Pharmaceuticals și revista Săptămâna Medicală, cu premii constând în bani și suplimente nutritive. Astfel, toți cei care au completat un chestionar la standul Fin Watch- Săptămâna Medicală, au fost înscriși în tragerea la sorți pentru premiul cel mare constând în decontarea taxei de participare la eveniment, sau unul dintre cele 12 premii constând în pachete de produse Natural Pharmaceuticals.

citeste mai mult
Redactie

Conferința interdisciplinară Antibioticele între UZ și ABUZ, ediția a II-a 30-31 martie 2018, Ramada Parc, București Conform celor mai noi date OMS, România este unul dintre statele în care antibioticele sunt consumate în exces. 1 din 6 români a consumat în ultimul an antibiotice fără prescripție medicală, arată un studiu recent Cult Market Research, administrarea  în mod eronat a antibioticelor fiind unul dintre factorii majori care contribuie la creșterea  rezistenței bacteriene.

citeste mai mult
Redactie, 5 comentarii

Acest mesaj este pentru toți colegii mei de breaslă, indiferent de canalele media în care activeză! Sunt una dintre miile de paciente cu endometrioză din România și de curând am înființat Asociația Eu și Endometrioza pentru toate pacientele cu această afecțiune de la noi din țară!

citeste mai mult
Redactie

06 Martie 2018, BucureștiConștientizarea rolului pe care medicina primară îl ocupă în construirea unui sistem medical puternic este o necesitate, medicina de familie fiind un instrument estențial în supravegherea și promovarea stării de sănătate. Este nevoie de recunoașterea  activității desfășurate în  cabinetul medicului de familie, fără de care nu putem vorbi de prevenție, educare și consiliere în problemele de sănătate ce țin de afecțiuni diverse.

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Mai 2018

Congresului SRATI 2018, Sinaia Congresului SRATI 2018, Sinaia

09 Mai 2018

In Prahova