A 54 -a Reuniune anuala a oftalmologilor (RAO) cu participare internationala

A 54 -a Reuniune anuala a oftalmologilor (RAO) cu participare internationala

Specialitate: Oftalmologie
Site: http://www.oftalmologiaromana.ro/53-reuniune-anuala-oftalmologilor-rao-18-20-mai-iasi/
Data: Joi 10 Mai 2018

Dragi colegi,

Suntem onorati sa va invitam la lucrarile celei de-a 54-a editie a Reuniunii Anuale a OftalmologilorRAO 2018 si celei de-a 11-a Reuniune Oftalmologica a Asistentilor Medicali ce va avea loc la Iasi in perioada 10-12 mai 2018.

Aceasta manifestare stiintifica oftalmologica este un reper de traditie cu un inalt standard stiintific si social. Sunt argumente care explica interesul dumneavoastra constant pentru aceasta intalnire care este deopotriva stiintifica si prieteneasca. Concomitent cu aprecierea noastra pentru efortul pe care il depuneti, acesta este un impuls si o obligatie pentru noi de a proiecta un eveniment stiintific util si atractiv.

Conferinta noastra are un subiect principal incitant, Provocari si controverse in oftalmologie, care va ingloba modalitati variate de prezentare: comunicari, simpozioane, video-proiectii, e-postere, cursuri  etc. Avem o participare internationala semnificativa care va creste calitatea si interesul acestei intalniri.

Tinem in continuare la impactul practic al acestei manifestari si la caracterul interactiv ce va domina toata reuniunea. De asemenea, interesul companiilor farmaceutice si de dispozitive medicale implicate in bunul mers al activitatii oftalmologice in Romania este sporit si consistent.

Va asteptam cu prietenie la Iasi, centru cultural si academic consacrat, intr-un anotimp care ii da orasului frumusete, vigoare si prospetime inconfundabila.

Informatii suplimentare vor fi disponibile in curand pe site-ul oficial: www.rao-iasi.ro.

In speranta ca ne veti fi alaturi ca in fiecare an, va asteptam cu drag la RAO 2018!
Comitetul de organizare