A II-a Conferintă a Caravanei Naționale cu tema ROLUL NUTRIȚIEI ȘI AL ACTIVITĂȚII FIZICE ÎN MENȚINEREA STĂRII DE SĂNĂTATE A COPILULUI

A II-a Conferintă a Caravanei Naționale cu tema ROLUL NUTRIȚIEI ȘI AL ACTIVITĂȚII FIZICE ÎN MENȚINEREA STĂRII DE SĂNĂTATE A COPILULUI

Specialitate: Pediatrie
Site: http://preventiesirecuperare.ro
Data: Joi 28 Iunie 2018

Avem plăcerea de a vă invita la a II-a Conferintă a Caravanei Naționale cu tema ROLUL NUTRIȚIEI ȘI AL ACTIVITĂȚII FIZICE ÎN MENȚINEREA STĂRII DE SĂNĂTATE A COPILULUI, 28-29 iunie 2018, Hotel Perla, TIMIȘOARA, organizată sub prestigioasa Egidă a U.M.F. “Victor Babeș” Timișoara.

Președintele Conferinței este Prof. Dr. Liviu Laurențiu POP, U.M.F. “Victor Babeș” Timișoara, Facultatea de Medicină, Departamentul XI, Pediatrie și Chirurgie pediatrică.

Evenimentul beneficiază de 9 credite EMC (CMR) și este în curs de creditare pentru asistenti medicali si fiziokinetoterapeuti.

Conferința va aborda teme de interes major în pediatrie, atât în ceea ce priveste prevenția legată de alimentație și activitate fizică (sport) cât și recuperarea în situațiile în care unii copii au probleme de sănătate datorate sedentarismului, alimentației necorespunzătoare, expunerii exagerate, prelungite la mediul virtual, posturii necorespunzatoare.

Lectorii ce ne vor onora cu prezența și cu experiența lor sunt:

Prof. Dr. Otilia MĂRGINEAN, Prof. Dr. Marioara BOIA, Prof. Dr. Iulian Puiu VELEA, Prof.. Dr. Mihai GAFENCU, Prof. Dr. Bogdan ALMĂJAN –GUȚĂ,Conf. Dr. Daniela IACOB, Dr. Corina PIENAR, Asist. Univ. Dr. Ioana CIUCĂ, Asist. Univ. Dr. Alexandra RUSU, Dr. Adrian LĂCĂTUȘU, Dr. Radmila COSTACHESCU, Dr. Claudia IFTODE si nu in ultimul rand, Prof. Dr. Liviu Laurențiu POP.

Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta