A V-a a Conferintei Nationale cu Participare Internationala dedicata cancerului mamar, 2017

Afisari: 1792

Va invitam la editia a V-a a Conferintei Nationale cu Participare Internationala dedicata cancerului mamar, organizata de Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti.

Intitulat CHIRURGIA CANCERULUI MAMAR, INCOTRO? TRATAMENTUL ACTUAL AL AFECTIUNILOR MAMARE, evenimentul va avea loc in perioada 26 – 28 octombrie 2017 la Hotel Caro, Bucuresti (Bd. Barbu Vacarescu, nr. 164 A, sector 2).

Curs preconferinta: IMAGISTICA SANULUI (ecografie, mamografie, RMN)

Tematica lucrarilor stiintifice se adreseaza atat medicilor de familie cat si specialistilor care se ocupa nemijlocit cu diagosticul si tratamentul cancerului mamar: chirurgie, imagistica medicala, ginecologie, endocrinologie, anatomopatologie, oncologie medicala, radioterapie, chirurgie plastica și reconstructiva, psihologie si nutritie.

Conferinta CHIRURGIA CANCERULUI MAMAR, INCOTRO? TRATAMENTUL ACTUAL AL AFECTIUNILOR MAMARE este creditata cu 15 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Cursul pre-conferinta IMAGISTICA SANULUI care va avea loc pe 26 octombrie 2017, este creditat cu 5 puncte EMC de Colegiul Medicilor din Romania.

Taxele de participare includ prezenta la Cursul pre-conferinta de Imagistica a Sanului si la Conferinta Nationala cu Participare Internationala.

Programul Conferintei

Organizator: http://www.chirurgiesan.org/a-v-a-conferinta-internationala-2017/