A VII-A CONFERINŢĂ SĂNĂTATE PRIN ALIMENTAŢIE, Bucuresti

A VII-A CONFERINŢĂ SĂNĂTATE PRIN ALIMENTAŢIE, Bucuresti

Specialitate: Medicina de Familie
Site: http://www.sanatateprinalimentatie.ro/
Data: Sambata 28 Octombrie 2017

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, vă așteptăm la cea de-a VII-a ediție a Conferinței Sănătate prin Alimentație. Evenimentul se va desfășura la Hotel Ramada Parc din București (Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1).

Alimentația sănătoasă șicombaterea sedentarismului reprezintă factori esențiali în vederea menținerii unei stări generale de bunăstare a organismului și pentru evitarea unui număr mare afecțiuni. Stilul de viață nesănătos, tradus și prin dezechilibre alimentare, contribuie la instalarea sau însoțește majoritatea bolilor cronice netransmisibile, printre care diabetul, afecțiunile cardiovasculare și chiar cancerul, avertizează specialiștii.

La Conferința „Sănătate prin Alimentație” 2017 sunt așteptați profesioniști din toate specialitățile medicale în cadrul cărora nutriția joacă un rol important: diabetologi, medici de familie, cardiologi, pediatri, oncologi, gastroenterologi, interniști.

În cadrul sesiunilor științifice, participanții vor putea discuta noutățile din domeniile vizate în cadrul conferinței, care pun accentul pe problematica nutriției, precum: Fibrele alimentare; Rolul nutriţiei în prevenirea diabetului zaharat, Hidratarea corectă; Colesterolul alimentar și acizii grași transși multe alte teme de interes.

Manifestarea se adresează profesioniștilor din domeniul medical, urmărind creșterea nivelului educației medicale continue, cu privire la rolul major pe care alimentația sănătoasa îl joacă in întreținerea sănătății și prevenirea apariției diferitelor afecțiuni.

Evenimentul atrage atenția și  asupra răspândirii tot mai ample a bolilor provocate de dezechilibrele alimentare și de dietele precare și subliniază necesitatea realizării și implementării unui plan de măsuri pentru reducerea acestor probleme, în rândul populației României.

A VII-a Conferință Sănătate prin Alimentație va avea loc în intervalul orar: 09.00 – 18.00. Înregistrarea participanților se face în intervalul 08:00-09:00.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC.

Intrarea este gratuită și se face pe baza înscrierii pe site-ul: www.sanatateprinalimentatie.ro,  în limita locurilor disponibile.

Organizator științific: Societatea de Nutriție din România

Management eveniment: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Va multumesc!

Bubu Cristian

Coordonator Logistic Evenimente

Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2018

A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018 A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018

17 Octombrie 2018

In Sibiu
Farma Practic ediția 69, Eforie Nord Farma Practic ediția 69, Eforie Nord

05 Octombrie 2018

In Constanta
Pancreas 360°, Bucuresti Pancreas 360°, Bucuresti

03 Octombrie 2018

In Bucuresti
Congresul Național de Dermatologie, 2018 Congresul Național de Dermatologie, 2018

03 Octombrie 2018

In Brasov
Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018 Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018

04 Octombrie 2018

In Cluj