A X-a editie a Congresului Medical Anti-Aging, Bucuresti

A X-a editie a Congresului Medical Anti-Aging, Bucuresti

Specialitate: Chirurgie Plastica - Microchirurgie Reconstructiva
Site: http://www.congresantiaging.ro/ro/
Data: Vineri 11 Mai 2018

Stimati colegi si parteneri,

Am deosebita placere si marea bucurie de a va invita sa luati parte alaturi de noi in perioada 11-13 mai 2018, la  “Al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging – 2018”, manifestare devenita traditie si referinta in lumea medicala, atat pentru Romania cat si la nivel mondial.

Cu aceasta ocazie, in incercarea noastra de a creste de la an la an calitatea organizarii,  am increditat serviciile de gazda profesionista echipei speciale de la Hotel CARO Bucuresti;

Pentru aceasta editie aniversara ne propunem sa crestem nivelul stiintific si tehnologic cu care ati fost obisnuiti pentru a crea un eveniment memorabil din punct de vedere stiintific, logistic si expozitional.

Vom continua sa premiem realizarile de exceptie ale companiilor din industria Anti-Aging din Romania prin organizarea competitiei  Anti-Aging Trophy.

Sustinerea internationala a evenimentului, reputatia profesionala si stiintifica a celor ce vor sustine prezentari si workshop-uri, logistica pusa in miscare, resursele materiale si umane de care va beneficia acest eveniment, numele si renumele expozantilor sunt confirmari ale unui mediu propice schimbului de informatie si experienta tehnica, stiintifica si umana pe intreaga durata a manifestarii.

Pentru editia din 2018 ne propunem sa continuam traditia taxelor modice pentru participare la evenimentul din Romania comparativ cu manifestari similare pe plan mondial, comitetul stiintific si asociatia noastra promovand o abordare mai deschisa a acestei ramuri medicale (medicina anti-aging) atat din partea practicienilor dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatura, tehnici, tehnologii si materiale dedicate acestei ramuri medicale aflate in progres si dezvoltare continua.

Noutatea editiei a X-a a Congresului Medical Anti-Aging, o constituie lansarea platformei  Silent Auction  unde se vor putea  achizitiona produse medicale la preturi speciale.

Abordarea sociala (medicina anti-aging fenomen si manifestare sociala) duce aceasta specializare dincolo de tendinte, curente si moda, transformand medicina anti-aging in necesitate sociala cu implicatii majore in calitatea vietii si in performanta individuala.

Si pentru “Al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging – 2018” ne propunem sa obtinem din partea Colegiului Medicilor din Romania un numar de credite EMC demn de o astfel de manifestare stiintifica.

Odata lansata aceasta provocare, astept cu narabdare sa fim impreuna partasi la acest eveniment de traditie pentru medicina din Romania si nu numai.

Cu drag,

Dr. Dimitrie Bogdan Niculae

PresedinteAsociatia Medicala Anti-Aging

CEO Lasermed Group

Vice-Presedinte fundatia Pro-laser

Vicepresedinte ESAAM

Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2018

A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018 A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018

17 Octombrie 2018

In Sibiu
Farma Practic ediția 69, Eforie Nord Farma Practic ediția 69, Eforie Nord

05 Octombrie 2018

In Constanta
Pancreas 360°, Bucuresti Pancreas 360°, Bucuresti

03 Octombrie 2018

In Bucuresti
Congresul Național de Dermatologie, 2018 Congresul Național de Dermatologie, 2018

03 Octombrie 2018

In Brasov
Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018 Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018

04 Octombrie 2018

In Cluj