AVC - de la educatia pacientului la managementul multidisciplinar

AVC - de la educatia pacientului la managementul multidisciplinar

Specialitate: Neurochirurgie
Site: http://www.arcisedu.ro/avc-de-la-educatia-pacientului-la-managementul-multidisciplinar
Data: Miercuri 11 Iulie 2018

Tema celei de a patra conferinte stiintifice din programul AVC 360° - Calatoria Pacientului este "AVC - de la educatia pacientului la managementul multidisciplinar".

Evenimentul se va desfasura la Colegiul Medicilor Brasov, in Sala de conferinte, pe data de 11 iulie, incepand cu orele 14.00 si este organizat in parteneriat stiintific cu Facultatea de Medicina a Universitatii Transilvania.

“Cat de importanta este educatia populatiei in prevenirea AVC si cum ar trebui facuta? Care sunt cauzele cele mai frecvente si de ce a scazut varsta la care o persoana poate suferi un AVC? Care sunt punctele forte ale tratamentului actual al pacientului care a suferit un stroke? Cat de bine colaboram inter- si multi disciplinar pentru recuperarea cat mai rapida si completa a pacientilor cu AVC?
Ce se intampla cu pacientul dupa ce a parasit cabinetul nostru? Cand si unde incepe reabilitarea lui si cat ar trebui sa tina? Care sunt particularitatile de interventie in regiunea Brasovului? Ce resurse de suport terapeutic si social gasim la nivelul judetului nostru pentru acesti pacienti?”

Sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom incerca sa dam un raspuns printr-un dialog activ cu speakerii din program – nume cu rezonanta din Universitatea Transilvania, cu experienta vasta in domeniile lor de activitate dar si tineri medici cu formare profesionala in universitati de prestigiu din afara tarii si intorsi in tara pentru practica.

Va asteptam cu drag.

Proiectul este sustinut de Academia de Stiinte Medicale si dezvoltat in parteneriat stiintific cu Asociatia Romana de Reabilitare Medicala, Centrul Medical Neuroaxis-Bucuresti, Societatea Romana de Geriatrie si Gerontologie, Asociatia profesionala a medicilor de familie Brasov 2008, Societatea Nationala de Medicina Familiei, Asociatia Romana de Psihologie Clinica si Hiperdia Brasov, parte a grupului AFFIDEA Romania.

"AVC - de la educatia pacientului la managementul multidisciplinar", programul evenimentului se poate descarca aici.

Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta