Conferința Națională Interdisciplinară Alergologie & Pneumologie, 2018

Afisari: 2585

„RESPIRAȚIA” – un numitor comun pentru medicul alergolog și pneumolog pe agenda Conferinței Naționale Interdisciplinare Alergologie & Pneumologie, București, 10 februarie 2018

Sunteți medic pneumolog, alergolog, medic internist sau medic de familie?

Vreți să aflați noutățile în abordarea multidisciplinară a afecțiunilor din domeniul pneumologiei și al alergologiei?

Vă așteptăm la prima Conferință Națională Interdisciplinară Alergologie & Pneumologie!

Evenimentul științific va avea loc pe 10 februarie, la Complex Ramada Parc & Plaza (Bd. Poligrafiei nr. 3-5, Sector 1), din București.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ!

Înregistrarea la eveniment este gratuită

ÎNREGISTRARE

Înscrierea la Conferința Națională Interdisciplinară Alergologie & Pneumologie se face completând formularul disponibil aici: http://medical-congress.ro/, până pe 3 februarie 2018, în limita locurilor disponibile.

Conferința Națională Interdisciplinară Alergologie & Pneumologie promovează colaborarea interdisciplinară pentru gestionarea eficientă a afecțiunilor respiratorii, cu focus pe relația pneumologie-alergologie. În cadrul conferinței, specialiști pneumologi și alergologi vor prezenta noutățile științifice cu privire la astmul bronșic, rinita alergică și tusea cronică, boli aflate la granița dintre cele două arii medicale. Aceste afecțiuni necesită o colaborare strânsă între specialiști, de la procesul de diagnostic până la tratamentul propriu-zis.

Vă așteptăm alături de noi să discutăm despre noutățile din acest domeniu, dar și despre provocările cu care se confruntă medicii pneumologi și alergologi în managementul afecțiunilor din sfera pneumologie -alergologie!

Co-președinții evenimentului sunt:

Prof. Asoc. Dr. Ruxandra Ulmeanu, Președinte Societatea Română de Pneumologie

Conf. Dr. Roxana Bumbăcea, Președinte Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică

Managementul evenimentului este asigurat de Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical.

Organizator: http://www.medical-congress.ro/