Congres Chirurgiei Plastica - ACPR – SRCE – MBC 2018

Afisari: 3075

Dragi prieteni si colegi,

Avem onoarea de a va invita la celebrarea Chirurgiei Plastice romanesti ce va avea loc pentru prima data in forma sa integrala. Vom prezenta cele mai importante aspecte atat ale Chirurgiei Plastice, Estetice cat si a Arsurilor pentru anul 2018. Ne dorim sa avem un eveniment care sa reflecte potentialul tarii noastre, atat ca reper european, cat si international.

Evenimentul se va desfasura in perioada 16 – 19 Mai 2018, in inima Bucurestiului, la hotel Novotel.

Consiliul Mediteranean al Arsurilor va sustine Intalnirea Internationala a specialistilor in arsuri, intalnire ce se va desfasura pe parcursul unei zile si jumatate si va acoperi cele mai noi subiecte din domeniu, contribuind la dezvoltarea strategiilor viitoare.

Cei mai importanti specialisti nationali, europeni si Mediteraneeni vor impartasi participantilor din experienta acestora intr-o maniera profesionala dar totodata, relaxata.

Congresele Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si Societatii Romane de Chirurgie Estetica vor dezbate subiecte interesante si de actualitate din domeniile chirurgiei de reconstructie, chirurgiei mainii, microchirurgiei, vor avea abordari noi si vor prezenta cazuri speciale ce acopera aspecte ale practicilor, cat si subiecte ale chirurgiei estetice: fata, rinoplastie, estetica mamara, remodelare corporala. Invitati internationali de marca isi vor impartasi experientele ce vor aduce noutati din practicile acestora prin intermediul cursurilor sustinute in cadrul celor 3 congrese. Perspectiva internationala va fi intarita de abordarea specialistilor nationali ce vor acoperi in intregime subiectul pentru auditoriul prezent la eveniment.

Pe parcursul intregii perioade de desfasurare a congresului ACPR, vor fi sustinute prezentari de catre chirurgi plastici rezidenti care au acumulat experienta de-a lungul timpului si si-au consolidat tehnicile de practica sub indrumarea seniorilor din bransa, fiind incurajati continuu sa isi actualizeze abilitatile profesionale.

Sprijinim inca o daca practicienii tineri care deschid caile unei noi generatii de speakeri nationali in domeniu.

Partea stiintifica a evenimentului, axata pe subiecte profesionale si atractive vor fi completate de momente placute din serile speciale prin care planuim sa intarim de asemenea si spiritul de echipa al acestei adunari.

Invitatii, participantii si partenerii vor imparti acelasi mediu prietenos, avand ca scop un beneficiu real pentru toti.

Va asteptam sa va alaturati acestui moment unic din an pentru specialitatea noastra!

Cu deosebita consideratie,

Acad. Prof. Dr. Dan Mircea Enescu, Presedinte ACPR

Dr. Carmen Giuglea, Presedinte SRCE

Pentru Inscrieri click AICI

Organizator: http://www.roaps2018.com/