Cursul Naţional al Societății Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice – Actualităţi în Diabetologie, Timişoara

Cursul Naţional al Societății Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice – Actualităţi în Diabetologie, Timişoara

Specialitate: Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice
Site: http://diabet2017.medical-congresses.ro/
Data: Sambata 25 Martie 2017

Dragi colegi,

Avem privilegiul şi deosebita plăcere să vă invităm la Cursul Naţional al Societății Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice – Actualităţi în Diabetologie, ale carui lucrări vor fi organizate sub egida Societăţii Române de Diabet, Nutriție şi Boli Metabolice (SRDNBM) şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” la Timişoara, în data de 25 martie 2017.

Ediţia din acest an va reuni diabetologii din întreaga țară pentru a dezbate împreună cele mai importante informații de actualitate în specialitatea noastră, dar și multe alte teme conexe, de interes.

Cursul se desfășoară în Timișoara, capitala Banatului, și cel mai important centru economic, cultural și academic din vestul țării. Desemnată Capitală Culturală Europeană pentru 2021, Timișoara mai este numită și mica Vienă. Farmecul unic al orașului, multiculturalismul care și-a pus amprenta în arhitectură, gastronomie, stil de viață, sperăm să contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și ospitaliere, care să favorizeze interacțiunile profesionale și personale ale participanților în cadrul acestei manifestări științifice, pe care o dorim cât mai reușită.

Vă aşteptăm cu drag!

Preşedinte SRDNBM

Prof. Dr. Cristian SERAFINCEANU

Preşedintele Comitetului de Organizare

Prof. Dr. Romulus TIMAR