Management Performant în Instituţiile Medicale din România în 2012- Schimb de bune practici în management medical şi managementul performanţei în instituţiile din sectorul medical

Afisari: 1010

Cluj-Napoca, 9 iulie 2012 - Acumen Integrat anunţă organizarea Conferinţei Management Performant în Instituţiile Medicale din România în 2012. Evenimentul va avea loc la Bucureşti, în perioada 26-28 septembrie 2012, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul cuprinde două zile de conferinţă (26 şi 27 septembrie) şi un workshop alcătuit dintr-o simulare (28 septembrie) a administrării unei unităţi spitaliceşti.

În contextul în care sistemul medical din România este în proces de aliniere la standardele internaţionale şi la normele europene, conferinţa va reuni practicieni, medici şi manageri din instituţiile medicale din România, interesaţi de managementul medical în sectorul public şi privat, în scopul promovării bunelor practici în administrarea serviciilor de sănătate.

Pe parcursul celor două zile de conferinţă, vor fi prezenţi experţi români din organizaţii precum:

Clinica Anima, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Delta Hospital, Gral Medical, Info Sănătate, Spitalul Pelican, Spitalul Sf. Constantin, Medo Medical Center, Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Life Dental Care.

Conferinţa va fi deschisă de dl. dr. Sorin Oprescu, primar general al Municipiului Bucureşti.

Aceştia vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz, detaliate în cadrul a trei module:

 

  • Organizarea şi acreditarea instituţiilor medicale – instituirea unui management performant;
  • Managementul proceselor instituţiilor medicale – asigurarea calităţii serviciilor prestate;
  • Fidelizarea personalului medical şi creşterea satisfacţiei pacienţilor prin intermediul serviciilor oferite.

 

Cosmin Chindriş, manager de proiect în cadrul Acumen Integrat, consideră că „Acest eveniment aduce în prim-plan patru perspective asupra managementului din instituţiile medicale din România. Va fi prezentată perspectiva instituţiilor private de sănătate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS şi perspectiva consultanţilor din acest sector. Prin această iniţiativă, dorim să contribuim la creşterea nivelului de expertiză în cadrul instituţiilor medicale din România, prin diseminarea de bune practici privind managementul performanţei în sectorul medical.”

Cu ocazia Conferinţei Management Performant în Instituţiile Medicale din România, Acumen Integrat organizeaza, în  28 septembrie, în premieră pentru România, simularea Friday Night at the ER.  Prin acest joc de societate (board game) este simulate atât administrarea unui spital, cât şi optimizarea resurselor şi a performanţei serviciilor din departamentele: Urgenţă, Chirurgie, Terapie Intensivă şi asistenţă medicală.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxă de participare, reduceri şi modalităţi de înscriere, vă invităm să accesaţi pagina oficială a Conferinţei: www.medical.kpis.ro

 

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie românească de cercetare şi consultanţă, cu sediul în Cluj-Napoca, specializată în oferirea de soluţii în managementul performanţei la nivel strategic, operaţional şi individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performanţei, audit de performanţă, optimizarea folosirii indicatorilor de performanţă, instruire profesională şi management de proiect. Compania operează IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionişti din România specializată în măsurarea şi managementul performanţei.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:

 

Manager de proiect

Cosmin Dumitru Chindriş

Tel.: +40 740 963 913

Email: Cosmin.Chindris@acumen.ro

Web: www.acumenintegrat.ro

Marketing

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing şi Comunicare

Tel.: +40 264 414 360 / +40 726 268 669

Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro

Web: www.acumenintegrat.ro

 

Organizator: http://www.medical.kpis.ro