Simpozionul si Workshop-ul Hands On: “Tehnici Moderne de Imagistică intraoperatorie în neurochirurgie și chirurgie spinală”, 2018

Afisari: 1896

DragiColegi,

Universitatea   de  Medicină    și   Farmacie   „Gr.   T.   Popa”  Iași,   Societatea   Română  de Neurochirurgie,  Spitalul  Clinic  de Urgență„Prof.  Dr.N.  Oblu” Iași,  Academia  de Științe Medicaleși  compania   Dimas  Trust,  au deosebita  plăcere de a  vă invita  să participați  la Simpozionul si Workshop-ul Hands On: “Tehnici Moderne de Imagistică intraoperatorie  în neurochirurgie  și chirurgie spinală”.

Lucrările  workshop-ului, vor avea loc în perioada 7-9 Iunie 2018, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N.Oblu” din Iași.

Evenimentul va fi creditat cu credite EMC de către Colegiul Medicilor.

Participanții la lucrările simpozionului și workshop-ului, vor avea posibilitatea de a testa și de a lucra cu sisteme de ultimă generație în domeniul imagisticii de înaltă performanță Sistemul O-ARM 2 și al navigației Sistemul Stealth Station S8.

Manifestarea  va reuni  peste 80  de specialiști   din  țară  dar  și din  Republica  Moldova,  medici neurochirurgi cu diverse trepte de experiență, care vor dori să testeze și să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul neurochirurgiei craniale și spinale, utilizând aceste echipamente.

Sperăm că evenimentul din acest an, să fie un  nou prilej  optim  pentru schimbul de informații  și experiență, pentru a genera noi idei, concepte, strategii și abilități practice în neurochirurgie, chirurgie spinală și imagistică în beneficiul pacienților și pentru prestigiul neurochirurgiei și, de ce nu, să fie o bună ocazie pentru a dezvolta noi prietenii și colaborări.

Manifestarea are loc prin implicarea și colaborarea Societății Române de Neurochirurgie, a Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași, a Academiei de Științe Medicale, precum și a companiei Dimas Trust. Evenimentul  reprezintă un important pas în demersul de transformare a Spitalului Clinic de Urgență  “Prof.  Dr.  N. Oblu”, într-un  Centru de Pregătire  în  domeniul  neurochirurgiei  și chirurgiei spinale și, încă o dovadă că, Neuroexcelența este o preocupare constantă la Iași.

Dragi colegi,

Sunt onorat să vă invit să participați la această  manifestare emblematică  pentru lumea medicală ieșeană în Anul Jubiliar 2018,  Simpozionul  &  Workshop-ul Hands-on  “Tehnici Moderne de Imagistică intraoperatorie  în neurochirurgie
și  chirurgie   spinală”, eveniment ce  se  va  desfășura  în perioada  7-9  Iunie  2018,  în  cadrul  Spitalului  Clinic  de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu”  din Iași, unde veți avea ocazia de a lucra și testa sisteme de ultimă generație  în domeniul imagisticii de înaltă  performanță – Sistemul O-Arm 2 și al neuronavigației chirurgicale  de înaltă performanță – Sistemul Stealth Station S8.

Prezența la Iași in cadrul Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu, a Sistemului O-Arm 2 și a Sistemului Stealth Station S8, este un argument în plus pentru participarea  dumneavoastră  la acest simpozion & workshop, care tinde către o evoluție continuă a medicinei, fiind interesați să dezvoltăm noi colaborări și să încurajăm realizarea unor proiecte de cercetare în domeniul medical.

Evenimentul  reprezintă  un nou pas în demersul de transformare a Spitalului de Neurochirurgie  din Iași, într-un  Centru  de Pregătire  în  domeniul  medical și încă o dovadă  că Neuroexcelența  este o preocupare constantă la Iași.

În   perioada  imediat următoare,  comitetul   științific   și  de   organizare,   va  prezenta   materialele informative  pentru acest  eveniment, care  vor ajunge  la dumneavoastră  pe e-mail sau le veți putea descărca direct, de pe site-ul evenimentului.

Vă așteptăm cu drag la Iași!

În numele comitetului științific și de organizare

Șef lucrări, Dr. Lucian EVA – Manager Spitalul de Neurochirurgie Prof. Dr. N. Oblu Iași
 

 

Organizator: http://medevents.ro/rsncongress/pdf/INVITATIE%20WORKSHOP%20HANDS-ON_7-9%20IUNIE%202018_SPITAL%20OBLU%20IASI..pdf