VACCINAREA - URGENȚĂ DE SĂNĂTATEA PUBLICĂ 2017

Afisari: 1836

Înscrierile la Conferința Națională RoVaccin 2017 – cu participare internațională sunt deschise!

Dacă sunteți medic  microbiolog, epidemiolog, medic de familie, medic de boli infecțioase, pediatru sau de orice altă specialitate cu preocupări în domeniul vaccinologiei,vă așteptăm la cea de-a V-a Conferință Națională RoVaccin 2017,care se va desfășura pe 25 martie 2017,la Hotel Crowne Plaza, București!

Evenimentul aduce în discuție situația îngrijorătoare a ratei scăzute de vaccinare din România, alături de strategiile și soluțiile posibile pentru îmbunătățirea indicatorilor care să amelioreze acoperirea vaccinală și să elimine riscurile generate de bolile transmisibile prevenibile prin vaccinare.

Tema generală a Conferinței de anul acesta este Vaccinarea - urgență de sănătatea publică, în cadrul căreia vor fi explorate cele mai noi informații referitoare la importanța vaccinării în contextul național și european actual și la impactul fenomenului de scădere a acoperirii vaccinale asupra sănătății publice din România. Prezentarea ultimelor evoluții ale epidemiei de rujeolă și  panelurile de discuții interactive cu administratori și specialiști din sistemul de sănătate publică vor fi organizate în cadrul Conferinței.

Totodată, Conferința RoVaccin va pune accentul și pe elementele practice ale Programului Național de Vaccinare, de la producția de vaccinuri, până la modul în care se face achiziția, distribuția și administrarea acestora.

Includerea de noi vaccinuri în cadrul Programului Național de Vaccinare ramane un deziderat care are șansa să se materializeze și să ofere copiilor și adulților din România o mai bună protecție față de bolile infecțioase. Speakeri din țară și din străinătate vor prezenta rezultatele ultimelor studii în domeniul vaccinurilor care nu au fost înca incluse în cadrul PNV.

Conferința este deschisă atât membrilor Societății Române de Microbiologie, cât și medicilor de diverse specialități cu preocupări în domeniul vaccinologiei.

Conferința este creditată cu puncte EMC de Colegiul Medicilor din România.

Organizator științific: Societatea Română de Microbiologie

Pentru înscrieri, vă rugăm să accesați secțiunea specială de pe site-ul evenimentului: http://rovaccin.ro/inscrieri.php

Vă așteptăm!

Organizator: http://rovaccin.ro/inscrieri.php