Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018

Afisari: 1521

Perioada de desfășurare: 4-6 Octombrie

Locaţie: Grand Hotel Napoca, Cluj
Strada Octavian Goga 1, Cluj-Napoca

Taxa de participare
Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.
Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate, precum și accesul în zona expozițională.
Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!
Membrii AREMe-Learning beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).
Pentru mai multe informații despre AREMe-Learning accesați  https://arem.ro

Materiale/Certificatul de participare
În cazul neprezentării personale în cadrul evenimentului, achitarea taxei de participare nu presupune primirea materialelor pregătite sau a certificatului de participare. Acesta va fi eliberat la sfârșitul evenimentului doar pentru persoanele care au participat personal la eveniment.
Certificatul de participare poate fi solicitat de către un delegat, numai în condițiile în care persoana pentru care este solicitat a participat la lucrările Conferinței.

Înscrierile pe loc
Participanții care se înscriu pe loc  vor primi materialele aferente evenimentului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.
Pentru a beneficia de toate materialele unui eveniment, vă rugăm să efectuați înregistrarea online, în termenul stipulat pe site.

Ecusonul
Ecusonul se primeste personal de catre fiecare participant, odată cu ridicarea materialelor de la secretariatul evenimentului.
Purtarea ecusonului este obligatorie pe toată durata evenimentului.
Accesul la pauzele de cafea, de prânz, precum și la mesele de seară se va face exclusiv pe baza ecusonului primit personal de către participanți.

Organizator: http://medicalevent.ro/zilele-medicului-de-medicina-interna/#1516715951717-83189388-b51b