Chirurgie estetica

Dr. Ina Petrescu

De vorbă cu chirurgul estetician Dr. Petrescu Ina, SUUB şi Spitalul Ponderas De ce este importanta reconstrucţia sânului dupa mastectomie?

citeste mai mult
Redactie

Live Webinar Rejuvenare si anti-aging fara bisturiu S Clinic si Italtrade, Dr. Constantin Stan si Dr.

citeste mai mult
Redactie

O metodă revoluţionară de slăbit care într-un timp extrem de scurt dă rezultate extraordinare, fără efect yo-yo, fără înfometare şi fără a pune în pericol sănătatea organismului Liposucţia neinvazivă (LN) nu este doar o altă dietă de slăbit pe care să o aplicaţi câteva săptămâni, după care să reveniţi la vechile obiceiuri alimentare. Liposucţia neinvazivă este mai mult decât o simplă dietă, este un stil de viaţă, potrivită pentru toţi cei care sunt pregătiţi să renunţe definitiv la un mod de alimentaţie „modern” (a se citi nesănătos) întrucât au înţeles că o astfel de alimentaţie le distruge sănătatea şi contribuie la creşterea în greutate şi la apariţia obezităţii.

citeste mai mult
Ina Petrescu

De vorbă cu Chirurg estetician Dr. Petrescu Ina, SUUB şi Spitalul Ponderas De ce este importanta reconstrucţia sânului dupa mastectomie?

citeste mai mult
Klara Iulia Băncilă

Buzele sunt punctul central de interes al feței, fiind în mod particular afectate de îmbătrinire, datorită pielii foarte fine ce le acoperă. Fiind sursa producerii sunetului și a comunicării, buzele au fost mereu punctual de interes central al feței, având un rol important deoarece ele zâmbesc, sărută, se strâmbă sau coboară în jos când ne supărăm.

citeste mai mult
Sursa: Clinica Cosmedica, Baia Mare

Fiind de regulă căutaţi pentru tratarea sau scoaterea aluniţelor din raţiuni estetice, pacienţii ajunşi la o clinică de profil au ocazia de fapt să trateze din timp afecţiuni cu mult timp înainte de a se ajunge la probleme cu adevarat grave. Din nefericire, datorită expunerilor îndelungate şi repetate atât la radiaţiile solare cât şi la cele ultraviolete, apariţia în ultimii ani a acestor tumori de piele este îngrijorătoare.

citeste mai mult
Sursa: Clinica Cosmedica, Baia Mare

Chirurgia estetică intimă feminină este un domeniu în continuă creştere, care implică o varietate de proceduri menite să îmbunătăţească sau sa rejuveneze această regiune. Printre proceduri se numără labiopastia minoră, labioplastia majoră, remodelarea muntelui lui Venus prin metode chirurgicale sau prin liposucţie, himenoplastie, stimularea clitorisului, vaginoplastie, injectări de grăsime.

citeste mai mult
Dr. Sorin Nae, Medic primar chirurgie plastică

Un răspuns rapid și simplu poate fi descurajator, căci pe măsură ce timpul trece, indiferent de câtă grijă aveți de ten, ridurile vor apărea, mai devreme sau mai târziu. Însă, chiar dacă nu le puteți preveni, cu siguranță puteți să le întârziați apariția.

citeste mai mult
Sursa: Clinica Cosmedica, Baia Mare

Remodelarea corpului presupune una sau mai multe operaţii estetice care vă vor ajuta să vă recăpătaţi forma şi aspectul dorit. Este de obicei următorul pas după slăbirea excesivă, fie ea prin regim alimentar sau chirurgie bariatrică.

citeste mai mult
Dr. Sorin Nae, Medic primar chirurgie plastică

După perioada de alăptare, după pierderi masive în greutate sau din cauza înaintării în vârstă sânii se lasă, au acel aspect de ”căzut” care poate fi corectat printr-o intervenție chirurgicală de ridicare și mărire sâni, cu alte cuvinte corectăm poziția sânului și mărim volumul acestuia. Intervenția chirurgicală pentru ridicare și mărire sâni reprezintă, de fapt, două operații care se desfășoară în cadrul aceleași sesiuni chirurgicale: într-o primă fază se substituie volumul pierdut din glanda mamară, iar în a doua fază se scoate excesul de piele și se ridică areolele, dacă acest lucru este necesar.

citeste mai mult