Interviu

Dr. Delia Nitescu

Care este importanța glandei tiroide în organismul uman ? Situată la baza gâtului, cu forma unui fluture, glanda tiroidă are un rol major în dezvoltarea și funcționarea întregului organism, de la controlul funcțiilor vitale la activitatea fizică și funcția cognitivă, până la fertilitate, creștere și regenerare tisulară.

citeste mai mult
Prof. Dr. Mihai Ionac

Prof. Dr. Mihai Ionac, şef al Clinicii de Chirurgie Vasculară Timişoara Provocările cu care se confruntă chirurgul vascular în România sunt uriaşe.

citeste mai mult
Redactie

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie cu statut caritabil, care îşi desfăşoară activitatea în ţara noastră de 18 ani în sprijinul comunităţilor defavorizate de pe întreg teritoriul României. Pentru a afla mai multe amănunte despre realizările remarcabile ale Fundaţiei şi despre cum poate fiecare dintre noi să sprijine aceste activităţi, am stat de vorbă cu doamna Angela Galeţa, directorul Fundaţiei Vodafone.

citeste mai mult
Prof. Dr. Dorel Sandesc

Care sunt principalele reuşite în mandatul de secretar de stat? Este adevărat, principalul motiv pentru care am acceptat această provocare, şi anume venirea ca profesionist neîncadrat politic în Ministerul  Sănătăţii cu o funcţie de conducere, au fost programele pentru ATI pe care noi deja reuşiserăm să le implementăm şi care simţeam că sunt în pericol.

citeste mai mult
Prof. dr. Ioan Coman

Profesorul Dr. Ioan Coman, unul din iluştrii urologi români în activitate, creator de şcoală de urologie şi laparoscopie, ne vorbeşte despre cum îşi împarte timpul între studiu si practica medicală.

citeste mai mult
Prof. dr. Ioan Coman

Interviu cu Prof. dr. Ioan Coman, medic primar urolog, considerat azi unul din cei mai buni chirurgi în chirurgia endoscopică.

citeste mai mult
Redactie

Interviu cu domnul Panagiotis Alekos - Country Division Head Pharmaceuticals Division Bayer Romania. Cu o prezenţă de peste 85 de ani în România, afacerile Bayer au înregistrat creșteri în ultimii ani, astfel în 2014 au crescut cu 11% procente, 2015 fiind de asemenea pe un trend ascendent.

citeste mai mult
Prof. Dr. Dorel Săndesc

Interviu cu Prof. Dr. Dorel Săndesc, Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Preşedinte de onoare Congres SRATI Care sunt “metodele de resuscitare” de care consideraţi că ar avea nevoie sistemul medical românesc pentru a remedia, măcar parţial, o serie din deficienţele cu care se confruntă la momentul actual?

citeste mai mult
Dr. Cristian Oana

Interviu cu Dr. Cristian Oana pe tema „Abordarea depresiei în Îngrjirea primară", prefatand WPA 2015 Bucharest International Congress.

citeste mai mult
Prof. Dr. Maria Dorobanţu

Este această statistică peste media înregistrată în ţările din restul Europei? Care sunt principalele cauze ale acestui grad de incidenţă crescut la nivel naţional?

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta