Management Medical

Dr. Adrian Cotîrleţ, Ec. Oana Găman

Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti,  cu 402 paturi este nu numai o organizaţie cu caracter medical şi social, ale cărei funcţii constau în asigurarea de îngrijiri medicale către populaţie, atât curative cât şi preventive, dar şi un centru de completare a pregătirii profesionale pentru doctoranzi, rezidenţi, studenţi la facultăţile de Medicină şi Biologie şi pentru asistenţii medicali. Nivelul ştiinţific este menţinut prin participarea medicilor la conferinţe şi congrese naţionale şi internaţionale.

citeste mai mult
Cosmin Chindiş

Indicatorii Cheie de Performanță(KPIs) sunt astăzi parte integrantăa sistemelor de management la toate nivelurile organizaționale, strategic, operațional și individual. Un KPI este un indicator selectat considerat cheie pentru monitorizarea performanței sau a rezultatelor cheie în succesul și creșterea globală a oricărei organizații.

citeste mai mult
Redactie

Indicatorii Cheie de Performanță(KPIs) sunt astăzi parte integrantăa sistemelor de management la toate nivelurile organizaționale, fiind folosiți la nivel strategic, operațional și individual. Un KPI este un indicator selectat considerat cheie pentru monitorizarea performanței obiectivelor strategice sau a rezultatelor cheie în ariile importante pentru succesul unei activitați și creșterea globală a organizației.

citeste mai mult