Management Medical

Dr. Adrian Cotîrleţ, Ec. Oana Găman

Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti,  cu 402 paturi este nu numai o organizaţie cu caracter medical şi social, ale cărei funcţii constau în asigurarea de îngrijiri medicale către populaţie, atât curative cât şi preventive, dar şi un centru de completare a pregătirii profesionale pentru doctoranzi, rezidenţi, studenţi la facultăţile de Medicină şi Biologie şi pentru asistenţii medicali. Nivelul ştiinţific este menţinut prin participarea medicilor la conferinţe şi congrese naţionale şi internaţionale.

citeste mai mult
Cosmin Chindiş

Indicatorii Cheie de Performanță(KPIs) sunt astăzi parte integrantăa sistemelor de management la toate nivelurile organizaționale, strategic, operațional și individual. Un KPI este un indicator selectat considerat cheie pentru monitorizarea performanței sau a rezultatelor cheie în succesul și creșterea globală a oricărei organizații.

citeste mai mult
Redactie

Indicatorii Cheie de Performanță(KPIs) sunt astăzi parte integrantăa sistemelor de management la toate nivelurile organizaționale, fiind folosiți la nivel strategic, operațional și individual. Un KPI este un indicator selectat considerat cheie pentru monitorizarea performanței obiectivelor strategice sau a rezultatelor cheie în ariile importante pentru succesul unei activitați și creșterea globală a organizației.

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2017

CONFERINTA NATIONALA DE CHIRURGIE, Iasi CONFERINTA NATIONALA DE CHIRURGIE, Iasi

04 Octombrie 2017

In Iasi
Congresul Național de Psihiatrie 2017, Sinaia Congresul Național de Psihiatrie 2017, Sinaia

12 Octombrie 2017

In Prahova
PHARMA FORUM BUCURESTI 12 - 13 OCTOMBRIE 2017 PHARMA FORUM BUCURESTI 12 - 13 OCTOMBRIE 2017

12 Octombrie 2017

In Bucuresti
EASAPS 2017 Meeting. Bucharest, Romania EASAPS 2017 Meeting. Bucharest, Romania

05 Octombrie 2017

In Bucuresti