Medicina Naturista

Dr. Monica Spînu

Sărbătorile vin ca întotdeauna, cu bucurie, cu mâncare bună (și multă deseori), cu agitație, voie bună… și aproape mereu trec prea repede. Nici nu ne-am dezmeticit bine și suntem deja în noul an.

citeste mai mult
Farm. spec. Paul Tismaş

Sunt farmacist specializat în crearea şi prepararea de medicamente, produse dermato-cosmetice şi de îngrijire (igienă) corporală. În cei 38 de ani de experienţă farmaceutică m-a  preocupat mai mult conceperea şi prepararea de produse de uz farmaceutic cu efecte antialgice, antiinflamatoare, antireumatice, antiartrozice, antiartritice şi decontracturante musculare.

citeste mai mult
Dr. Sorina Soescu

Durerea de ureche anunță de cele mai multe ori începerea stagnării în sistemul limfatic. Multe dintre simptomele urechii anunță, de fapt, afectări de diferite grade ale rinichilor, aceștia fiind organele cele mai importante ale eliminării reziduurilor de la nivel celular – cu alte cuvinte, organele prin care întregul sistem limfatic al corpului se curăță.

citeste mai mult
Daniela Cismaru Inescu

„E soare afară și adie puțin vântul. Aș ieși la o plimbare, dar mă simt obosită, așa că mă rezum la a privi natura de la geam.

citeste mai mult
Dr. Zsuzsanna Giurgiuman

Sezonul rece aduce cu sine printre altele și creșterea frecvenței, intensității și duratei durerilor articulare. Cele mai multe dintre ele sunt, în esență, decompensări algice dar și funcționale ale artrozelor.

citeste mai mult
Carmen Ponoran

Anotimpul rece solicită mult organismul. Virozele respiratorii sunt frecvente, deseori complicate, convalescențele sunt trenante iar tratamentele urmate sunt deseori agresive.

citeste mai mult
Daniela Cismaru Inescu

Aşa cum v-am obişnuit, dorim să vă prezentăm două cazuri noi pentru care produsul Bio Active MC a dat rezultate. Cazul 1 I.

citeste mai mult
Carmen Ponoran

Venirea toamnei aduce cu ea întrebările legate de modalitățile de creștere a rezistenței organismului, pentru a trece cu bine prin sezonul rece, care vine în special cu o serie de îmbolnăviri la nivelul căilor respiratorii superioare, iar Echinacea ocupă mereu primul loc în alegerile pentru întărirea imunitară, fiind planta care s-a demonstrat că realizează stimularea sistemului imunitar. Se pune întrebarea: sunt toate preparatele cu Echinacea la fel de eficiente?

citeste mai mult
Sursa: www.ayurmed.ro

Vara este un anotimp frumos al anului. Acesta este considerat momentul sănătos al anului. Soarele strălucește luminos, este sezonul de recoltei şi al florilor dar, în același timp este sezonul propice apariției unor boli care pot crea multe probleme.

citeste mai mult