Medicina Naturista

Sursa: www.pharmanord.ro/news/exista-o-formula-pentru-a-avea-o-calitate-ridicata-a-vietii-si-la-batr

Știați că există acum o formulă documentată științific care ne ajută să ne menținem cu ușurință vitalitatea și să fim sănătoși la orice vârstă?  Pentru prima dată în România, puteți achiziționa în pachetul special, la preț promoțional, produsele folosite într-un studiu revoluționar în care oamenii de știință au demonstrat că administrarea asociată a seleniului și a coenzimei Q10 are efecte notabile asupra sănătății și a stării noastre de bine.

citeste mai mult
Redactie

PROTECȚIA ORGANISMULUI PRIN EFECT ANTIOXIDANT Necesarul de antioxidanți crește pe perioada verii, datorită radiației solare în exces, alături de alte cauze generatoare de radicali liberi: poluare, stil de viață, medicație etc. EXTRACTUL DE ORZ VERDE obținut la Plantextrakt din Orz cultivat ecologic, prin presarea plantei tinere, cu obținerea sucului, este recomandarea ideală pentru revitalizarea organismului și protecția față de radiațiile solare, generatoare de radicali liberi.

citeste mai mult
Sursa: www.sciencemed.ro

Pacienta A.C din varsta de 60 ani se prezinta in clinica Sciencemed Bucuresti fiind diagnosticata in medicina clasica cu hipertensiune arteriala, obezitate stadiul 3, gonalgie bilaterala, reflux gastro-esofagian, nisip la rinichi, veruci.

citeste mai mult
Dr. Zsuzsanna Giurgiuman

Steatoza hepatică: în popor i se spune „ficat gras” și multă lume vizualizează o pătură de grăsime în jurul ficatului, neștiind că excesul de grăsime - reprezentat în mare parte de trigliceride - se află chiar în celulele hepatice, perturbând buna lor funcționare. Cauzele principale ale apariției bolii • consumul excesiv de băuturi alcoolice, care generează steatoza hepatică alcoolică • obezitatea, diabetul zaharat, curele de slăbire drastice, slăbirea rapidă în cadrul unei boli sau după o intervenție chirurgicală, subalimentația, dislipidemia și alte boli metabolice, comsumul mai îndelungat al unor medicamente cu efecte hepatotoxice.

citeste mai mult
Sursa: www.ayurmed.ro

Suplimentul alimentar ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un tonic general complet, obținut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietățile lor de tonifiere, revigorare și regenerare, menținând nivelul de energie din organism. Susține echilibrarea sistemului imunitar și a sistemului antioxidant endogen, contribuind astfel la menținerea capacității naturale de autoapărare și refacere a organismului.

citeste mai mult
Spinu Monica

Tubul digestiv este o componentă esențială din ființa umană. Fiecare parte a sa are un rol bine determinat și fiecare poate fi afectată într-un fel sau altul de dieta pe care o avem sau de viața pe care o ducem.

citeste mai mult