Medicina de familie

Dr. Horia Cristian, Dr. Radu B. Comșa, Dr. Andreas Kuglis

În practica medicală volumul de cunoștințe se dublează odată la 4 ani. Este imposibil pentru orice medic să țină pasul cu această dezvoltare a cunoștințelor medicale.

citeste mai mult
Amelia Șelariu - Nutriționist Dietetician

Știi cât este de importantă hidratarea, dar parcă te-ai plictisit să bei doar apă plată și vrei neapărat o schimbare? Nicio problemă.

citeste mai mult
Raluca Tocai, farmacist stagiar, www.farmacia3.ro

Vara este o perioadă mult aşteptată a anului, în care ne putem bucura la maxim (dar totodată responsabil!) de natură, mişcare în aer liber, soare, munte, mare şi mai mult timp petrecut alături de familie şi prieteni.

citeste mai mult
Dr. Constantin Ciocoiu, Clinica Micromedica Bacau

- o discutie cu dr. Constantin Ciocoiu despre obezitate şi hipertensiune Multi dintre noi, adulţii, avem kilograme în plus.

citeste mai mult
Sursa: CIM Medical

Vârsta a doua aduce noi provocari pentru sanatate. Preocuparea pentru menţinerea unui organism sănătos implică efectuarea analizelor medicale esenţiale prevenirii, diagnosticării precoce şi a tratării corespunzătoare a posibilelor afecţiuni specifice vârstei de mijloc.

citeste mai mult
Bocioc Ioana, farmacist diriginte, www.farmacia3.ro

Vi s-a întâmplat şi vouă, mai mult ca sigur, să vă treziţi într-o bună zi fără chef de viaţă, deşi afară e soare şi primăvara se pregăteşte să vă bată în geam; să vă simţiţi obosiţi, depresivi şi poate chiar anxioşi în plină izbucnire a verdelui şi-a naturii… Aţi luat-o probabil ca pe un moft al organismului, ceva trecător, nimic mai mult, ceva care nu necesită tratament. Şi totuşi, aşa subtilă cum este, astenia afectează milioane de oameni din întreaga lume.

citeste mai mult
PHARMALINK

Compania PHARMALINK îi provoacă din nou pe toți cei cu obiceiuri de viață sănătoase, prin lansarea celui mai recent produs din portofoliul de suplimente alimentare, BioKrill Active. Suplimentul BioKrill Active este un produs în acord cu noile tendințe dovedite de studii clinice și cercetări de piață privind surse superioare de acizi grași Omega 3, pe bază de ulei de krill, Euphausia Superba, pescuit prin tehnologie eco, din apele curate, nepoluate și reci ale Antarcticii.

citeste mai mult
Dr. Herdea Valeri

Vitamina C este unul din micronutrienţii esenţiali pentru organismul uman, având rol antioxidant, intervenind în catalizarea reacţiilor chimice din organism. Carenţa poate duce la scăderea rezistenţei imune a organismului.

citeste mai mult
Dr. Mihaela Bilic

Detoxifierea a devenit în zilele noastre o modă şi de multe ori este folosită pentru a obţine alte rezultate decât cele pentru care a fost concepută, mai exact este folosită ca metodă pentru a slăbi rapid câteva kilograme. Detoxifierea este o necesitate pentru organismul uman datorită stilului de viaţă mai puţin sănătos pe care vrând-nevrând majoritatea dintre noi îl avem azi.

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta