Oncologie medicala

Conf. Dr. Angela Butnariu

Multe dintre terapiile care vizează bolile maligne, pe lângă efectele benefice incontestabile, au și efecte secundare dintre care cele mai de temut sunt efectele cardiotoxice. În relație cu acestea s-a dezvoltat o ramură a cardiologiei cunoscută sub numele de cardiologie oncologică.

citeste mai mult
Redactie

SALVESTROL PLATINUM -2000 puncte salvestroli SALVESTROL SHIELD -350 puncte salvestroli Salvestrol este un complex fitonatural, conceput de cercetători ce activează în domeniul oncologiei. Această combinație de extracte din fructe a fost dezvoltată în urma testelor făcute în laboratoarele de cercetare, pe țesuturile canceroase din creier, cancer de sân, cancer de prostată, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulmonar, leucemii, limfoame,etc.

citeste mai mult
Redactie, 1 comentariu

Gral Medical a reusit sa finalizeze investitia de 5.5 milioane Euro, in cea mai moderna sectie de Radioterapie a spitalului OncoFort, fiind dotata cu cel mai avansat aparat de Radioterapie din Romania, Elekta Versa HD.

citeste mai mult
Redactie, 1 comentariu

Dr. Ioana Soare, sef de lucrari expertiza medicala Universitatea Titu Maiorescu Mastocitoza reprezinta un grup heterogen de boli, fiind considerata o boala rara, hemato-oncologica, cronica.

citeste mai mult
Biolog Rutcu Lepindea, Dr. Adrian Radu Craciun, director BioZyme

...

citeste mai mult
Gabriela Simona Toma

Feminitate înseamnă un ansamblu de trăsături care constituie specificul caracterului feminin. Aceasta este o definţie pe care o simţim fiecare dintre noi, femeile, adânc întipărită în sufletul nostru, în genele noastre, în esenţa noastră.

citeste mai mult
Redactie

Dezvăluie unicitatea tumorii tale: îndreaptă-te către un tratament personalizat 1. Pacientul și medicul oncolog stabilesc tipul de analiză și momenul expedierii biopsiei tumorale.

citeste mai mult
Redactie

Examinarea prin rezonanță magnetică este modalitatea imagistică care oferă cel mai înalt contrast pentru țesuturile moi. În stadializarea tumorilor rectale, IRM este superior ecografiei endorectale prin faptul că permite vizualizarea atât a peretelui intestinal, cât și a structurilor anatomice pelvine de vecinătate, oferind posibilitatea de a evalua atât extinderea tumorii (relațiile topografice ale tumorii cu fascia mezorectală) cât și profunzimea invaziei în țesuturile învecinat (extensia tumorală la peretele pelvin posterior, lateral sau inferior.

citeste mai mult
Redactie

Harta contine informatii despre200 de centre oncologice, de stat si private, din 20 de tari din Europa, America  si Asia Bucuresti, 12 octombrie 2015- Asociatia M.A.

citeste mai mult
Redactie

Gral Medical a reuşit să înregistreze în primul semestru din 2015 o cifră de afaceri de 53 milioane lei, în creştere cu 12 % faţă de perioada similară a anului 2014. Compania a reuşit să îşi menţină creşterea cu 2 cifre într-o perioadă în care piaţa serviciilor medicale a avut un trend de creştere mai mic.

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Mai 2018

Congresului SRATI 2018, Sinaia Congresului SRATI 2018, Sinaia

09 Mai 2018

In Prahova