Oncologie medicala

Redactie

SALVESTROL PLATINUM -2000 puncte salvestroli SALVESTROL SHIELD -350 puncte salvestroli Salvestrol este un complex fitonatural, conceput de cercetători ce activează în domeniul oncologiei. Această combinație de extracte din fructe a fost dezvoltată în urma testelor făcute în laboratoarele de cercetare, pe țesuturile canceroase din creier, cancer de sân, cancer de prostată, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulmonar, leucemii, limfoame,etc.

citeste mai mult
Redactie, 1 comentariu

Gral Medical a reusit sa finalizeze investitia de 5.5 milioane Euro, in cea mai moderna sectie de Radioterapie a spitalului OncoFort, fiind dotata cu cel mai avansat aparat de Radioterapie din Romania, Elekta Versa HD.

citeste mai mult
Redactie

Dr. Ioana Soare, sef de lucrari expertiza medicala Universitatea Titu Maiorescu Mastocitoza reprezinta un grup heterogen de boli, fiind considerata o boala rara, hemato-oncologica, cronica.

citeste mai mult
Biolog Rutcu Lepindea, Dr. Adrian Radu Craciun, director BioZyme

...

citeste mai mult
Gabriela Simona Toma

Feminitate înseamnă un ansamblu de trăsături care constituie specificul caracterului feminin. Aceasta este o definţie pe care o simţim fiecare dintre noi, femeile, adânc întipărită în sufletul nostru, în genele noastre, în esenţa noastră.

citeste mai mult
Redactie

Dezvăluie unicitatea tumorii tale: îndreaptă-te către un tratament personalizat 1. Pacientul și medicul oncolog stabilesc tipul de analiză și momenul expedierii biopsiei tumorale.

citeste mai mult
Redactie

Examinarea prin rezonanță magnetică este modalitatea imagistică care oferă cel mai înalt contrast pentru țesuturile moi. În stadializarea tumorilor rectale, IRM este superior ecografiei endorectale prin faptul că permite vizualizarea atât a peretelui intestinal, cât și a structurilor anatomice pelvine de vecinătate, oferind posibilitatea de a evalua atât extinderea tumorii (relațiile topografice ale tumorii cu fascia mezorectală) cât și profunzimea invaziei în țesuturile învecinat (extensia tumorală la peretele pelvin posterior, lateral sau inferior.

citeste mai mult
Redactie

Harta contine informatii despre200 de centre oncologice, de stat si private, din 20 de tari din Europa, America  si Asia Bucuresti, 12 octombrie 2015- Asociatia M.A.

citeste mai mult
Redactie

Gral Medical a reuşit să înregistreze în primul semestru din 2015 o cifră de afaceri de 53 milioane lei, în creştere cu 12 % faţă de perioada similară a anului 2014. Compania a reuşit să îşi menţină creşterea cu 2 cifre într-o perioadă în care piaţa serviciilor medicale a avut un trend de creştere mai mic.

citeste mai mult
Radu Duma

În cadrul unui simpozion de prezentare la Institutul Clinic Fundeni, am intervievat doi specialişti de la OncoDNA, laborator de analize de diagnostic molecular care funcţionează în cadrul Institutului de Patologie şi Genetică din Belgia, dr. Sebastien Sauvage şi dna.

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2017

Workshop on Advanced Endoscopic Techniques Workshop on Advanced Endoscopic Techniques

11 Septembrie 2017

In Iasi
Forumul Național de Gineco-Oncologie, Bucuresti Forumul Național de Gineco-Oncologie, Bucuresti

22 Septembrie 2017

In Bucuresti
MEDICAL FORUM ARAD 27 - 28 SEPTEMBRIE 2017 MEDICAL FORUM ARAD 27 - 28 SEPTEMBRIE 2017

27 Septembrie 2017

In Arad
PHARMA FORUM ARAD 26 – 27 SEPTEMBRIE 2017 PHARMA FORUM ARAD 26 – 27 SEPTEMBRIE 2017

26 Septembrie 2017

In Arad
Congresul National de Cardiologie, Editia a 56-a Congresul National de Cardiologie, Editia a 56-a

20 Septembrie 2017

In Prahova
Conferinta Multidisciplinara PedDex, Bucuresti Conferinta Multidisciplinara PedDex, Bucuresti

22 Septembrie 2017

In Bucuresti