Oncologie medicala

Dr. Laura Monica Radu,psihoterapeut hipnoza

ţa suportului psihologic în lupta împotriva cancerului “Dă-mi, Doamne, seninătatea să accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul să schimb lucrurile pe care le pot schimba şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!”.

citeste mai mult
Redactia Saptamana Medicala

xaminarea regulată creşte şansele de vindecare a cancerului de sân Femeilor nu le place să se gândească la cancerul de sân, în special atunci când se simt sănătoase. Cu toate acestea, unele dintre noi pot face cancer de sân în decursul vieţii.

citeste mai mult
Redactia Saptamana Medicala

Tehnicile moderne de rafinare a produselor alimentare îndepărtează, de cele mai multe ori, fibrele şi celelalte componente nedigerabile, care sunt considerate că slăbesc calităţile gustative. rezultă materii prime alimentare care au fost asociate cu creşterea ratei îmbolnăvirilor, în cazuri de hiperlipidemie, diabet, cancer de colon şi afecţiuni cardiace ischemice, toate, afecţiuni care pun mari probleme de tratament.

citeste mai mult
Dr.Tache Georgiana-Ozana

-noi perspective terapeutice reprezintă o metoda alternativă la tratamentele alopate sau medicamentoase, la cele naturiste sau homeopate, precum şi la clasicul tratament care utilizează procedurile fizicale. este în fapt, o terapie nemedicamentoasă ce foloseşte un amestec alcătuit din oxigen şi ozon.

citeste mai mult
Dr. Cornel Lungu,medic primar de familie

Cancerul mamar este una dintre cele mai răspândite forme de cancer în rândul femeilor din întreaga lume şi o mare problemă de sănătate. Ca urmare, eforturile de diagnostic precoce au fost mereu în atenţia lumii medicale pentru a se încerca scăderea morbidităţii prin acest tip de cancer şi creşterea ratei de supravieţuire.

citeste mai mult
Dr. Sorin Godeanu

Neoplasmul de s Reprezintă o ameninţare pentru femeile aflate în plină activitate atât pe plan biologic cât şi pe plan profesional. Statisticile sunt foarte clare una din opt femei americane sunt diagnosticate cu această boală pe parcursul vieţii lor.

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta